Tak ona M5 není a nikdy nebyla autem pro širší vrstvy obyvatel a to,že po patnácti letech si jí může kdekdo koupit na tom nic nemění. Já měl před 3-4 roky nabídku na Alpinu e-34 turbo,krasavice,žádná obouchačka po nějakym cucákovi z NDR,cenovka kolem 120,-,peníz byl a sháněl jsem bawo,tak se mi tenkrát hodně zapalovali lýtka... Ale po rozumné úvaze - tj. spotřeba,pojistka,dostupnost a cena servisu a ND jsem to vzdal. Líbila by se mi moc v garáži (nebo ona 840i),ale potřebuji auto na celoroční ježdění a burzovní makléř také nejsem .
Můžu jedině souhlasit z 525 z vanosem. dá se s ní jezdit i za 7,5l ale když se chceš projet, stačí tlápnout a pěkně potahá...ale to se spotřepa potom krapeet vyhoupne
Jinak jen dodám že ta Maria M5 jistě není žádnej bastl s předělanýma brzdama,ty brzdy tam jsou normálně origo...Je fakt že na starších 3.6kách to je únosnější,ale třeba ty tlumiče tam budou taky darda.Jasně,můžeš je vyměnit za nějaký tuzing,ale to už ani nebude M5.
Jinak jen dodám že ta Maria M5 jistě není žádnej bastl s předělanýma brzdama,ty brzdy tam jsou normálně origo...Je fakt že na starších 3.6kách to je únosnější,ale třeba ty tlumiče tam budou taky darda.Jasně,můžeš je vyměnit za nějaký tuzing,ale to už ani nebude M5.
Pánové...M5 není žádná prdel. Až budete repasovat komplet podvozek jako já a budete to chtít mít vše v ORGINÁLU (tlumiče ani jiné nejsou) tak i se slavama je to darda.