Dálka funguje a tlačítko pod volantem také...nevíte co může být k.o.?
díky a pěkný Velikonoce

Bratn píše:a dostaneš se do kufru? pokud ano tak je v háji třeba jen to tlačítko co je ukrytý v ovládání nad SPZ
pokud se do něj ani nedostaneš a sylšíš otevírat motorek, ale neotevřeš kufr, tak odešlo takový blbý táhlo v tom zavírání a to je docela jebačka to potom otevřít, pokud nemáš sklopný sedačky, ale dá se to koupit a vyměnit detail je tady http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... trunk_lid/
Kuaja píše:normálně si sundej rámeček značky a zvedni víko kufru - uvidíš tam ten obdélníček a myslím, že z jedné strany má dokonce po obvodu přímo "vykousnutí" - tam dáš šroubovák a vycvakneš ho - jde to docela ztuha, ale jde to i tak, že to nemusíš páčit přes něco, ale normálně to vyloupneš šroubovákem (myslím to tak, že si šroubovák nemusíš nikde opírat).
Potom se mi to ještě většinou sekne takovými plastovými čudlíky vevnitř, takže s tím musím chvilku nějak vrtět, než to vytáhnu - ale jde to taky dobře - přinejhorším se tam už můžeš i mezerou podívat, co ti tam vadí.
Já měl třeba jen promáčklou tu gumu, takže kontakt byl mimo a neotevíralo se to. Prodávající mi u auta tvrdil, že u e39 se kufr na víku otevírat nedá- kvůli tomu mi trvalo docela dlouho, než jsem na to přišel.