Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 525Tds špatně chytá
Zdravím, vlastním e34 525tds 1993.
Problém je v tom, že při každém startu motor chytá jak kdyby válec po válci, postupně, jak za tepla, tak i za studena, občas i zdechne na volnoběh
při zatočení volantem na místě. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Můj odhad
je takový, že životnost čerpadla právě vypršela.
Dík za rady.
Problém je v tom, že při každém startu motor chytá jak kdyby válec po válci, postupně, jak za tepla, tak i za studena, občas i zdechne na volnoběh
při zatočení volantem na místě. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Můj odhad
je takový, že životnost čerpadla právě vypršela.
Dík za rady.
jojo za studena to zdechávalo taky na těch křižovatkách,,podle mně pokud to neprosakuje ...sttačí nahradit tu hlavu čerpadla,nebo ji jen pročistit...pokud tlačí tak jak má a neprosakuje tak na nim nic extra posraný nebude...nový je nový,ale nechá se to jen pročistit,nebo tak se to udělalo u mne a fakt pohoda na všechny strany...
diagnostika by ti měla něco ukázat,,nějakou tu hodnotu...ale jisto jistě to nevim ale tohle je klasika u tds..zas tak hrozný to neni
nový se dá sehnat za rozumnej peníz o proti kamenýmu krámu.i ta samotná hlava...
diagnostika by ti měla něco ukázat,,nějakou tu hodnotu...ale jisto jistě to nevim ale tohle je klasika u tds..zas tak hrozný to neni

nový se dá sehnat za rozumnej peníz o proti kamenýmu krámu.i ta samotná hlava...