Vepredu na palubnim mi ukazuje otevreny kufr, ten je pritom zamcenej a jde otevrit pouze klicem.. navic v kufru nesviti svetlo, jen kdyz ho privru uplne tak se rozsviti.. menil jsem taky motorek kufru, nepomohlo.. vi nekdo poradit?
Čoveče kde přesně je nevím, někde blízko zámku (dělal mi to kámoš z fóra) Navíc já mám touring, a ty asi sedan. Každopádně ten mikrospínač tam nemusí být, stačí tam jen nějak šikovně propojit dráty. U touringu má tu funkci, že pokud je otevřenej kufr, nefunguje zadní stěrač a ostřikovač.
StepanMatl píše:Čoveče kde přesně je nevím, někde blízko zámku (dělal mi to kámoš z fóra) Navíc já mám touring, a ty asi sedan. Každopádně ten mikrospínač tam nemusí být, stačí tam jen nějak šikovně propojit dráty. U touringu má tu funkci, že pokud je otevřenej kufr, nefunguje zadní stěrač a ostřikovač.
tady z bmwklub fora? jestli jo please dej nick, zeptam se ho nato..
no jo tak ten eagle je maximalne neochotnej.. psal jsem mu a napsal, ze neopravuju auta po mailu a telefonu.. tak asi je to tajemstvi ze co s tim je.. fakt super takyto lidi, vi co s tym delat ale neporadi...
Eagle není neochotnej. Ale je jasný, že po telefonu s tebou asi nic nemyslí. Já se s ním domluvil, že přijedu, přijel jsem, on hned přesně věděl kam šáhnout a za hoďku bylo všechno hotový. A nebyl jsem tam jen kvůli tomu mikrospínači.
// A hlavně na něm bylo vidět, že fakt už v nějakým BMW jezdil
Cabuko píše:no jo tak ten eagle je maximalne neochotnej.. psal jsem mu a napsal, ze neopravuju auta po mailu a telefonu.. tak asi je to tajemstvi ze co s tim je.. fakt super takyto lidi, vi co s tym delat ale neporadi...
Mno, napsat mě, odpovím Ti podobně...
Dyť tady máš možnosti na co kouknot i link... Jestli Ti to nic neříká, tak nehledej "co to může být" ale "kdo mi to opraví", to je velmi zásadní rozdíl... A po mailu nebo přes fórum to nepůjde opravit určitě...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Cabuko píše:no jo tak ten eagle je maximalne neochotnej.. psal jsem mu a napsal, ze neopravuju auta po mailu a telefonu.. tak asi je to tajemstvi ze co s tim je.. fakt super takyto lidi, vi co s tym delat ale neporadi...
Mno, napsat mě, odpovím Ti podobně... Dyť tady máš možnosti na co kouknot i link... Jestli Ti to nic neříká, tak nehledej "co to může být" ale "kdo mi to opraví", to je velmi zásadní rozdíl... A po mailu nebo přes fórum to nepůjde opravit určitě...
myslim, ze kdyz jsem bez problemu zvladnul vymenit moturek, tak taky mikrospinac by mi nedelal problem