Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kouslej changer
-
"Kouslej" je široký pojem.
Občas se mi stane, že nemůže natáhnout CDčko, pročež stačí vysunout a zasunout zásobník.
Bohužel se mi už 2x stalo, že se zásobník zašprcnul v changeru - pak pomohlo jen odšroubování a rozborka-sborka (několikrát odpojit a připojit napájení také sem-tam pomůže). Není to nic složitého a kdo někdy rozebíral kazeťák, tak se v tom rychle zorientuje...
Občas se mi stane, že nemůže natáhnout CDčko, pročež stačí vysunout a zasunout zásobník.
Bohužel se mi už 2x stalo, že se zásobník zašprcnul v changeru - pak pomohlo jen odšroubování a rozborka-sborka (několikrát odpojit a připojit napájení také sem-tam pomůže). Není to nic složitého a kdo někdy rozebíral kazeťák, tak se v tom rychle zorientuje...

-
Rozborka-sborka skutečně může pomoc, ale je otázka, na jak dlouho. Já ho tak taky rozchodil, ale hrál jen asi hodinu a když jsem chtěl přepnout na jiný CD, tak se kousl znova a jsem tam, kde jsem byl
Podle mě za to může vyběhanej a uvolněnej zásobník, jenže je otázka, jestli se dá sehnat samostatně novej.