ahoj stalo se mi ze rano startuji vse toci a tak ale nic, tak odtah a zjisteni auto nezhavi, relatko snad ok zjisteni je takove ze nejde stava do toho silneho dratu co jde do relatka,nevite nekdo jestli to nema nekde nejakou pojistku nebo neco???male pojistky ok. Nebo slusny autoelektrikar bmw v Brne vsem dekuji
auto e39 525 tds
Mám na to ten samý názor, auto který nežhaví startuje... Takže problém bude asi někde jinde... Pojistky pod sedačkou... Co jinýho to ještě dělá? Čerpadla čerpají??
ahoj cerpadla ok,jak startuji tak se huli a smrdi ropa z laufu.udajne tam je tepelne cidlo.po manualnim nahzaveni startuje na brnk pak uz startuje celej den ok.pojistky pod zadni sicnou ma jen sedan
E39 nema ziadne poistky pod zadnym sedadlom, takze tam nic nehladaj. Napajanie zhavicov je v motorovom priestore pod pravym filtrom klimy (pred spolujazdcom). Demontuj filter, potom to teleso, v ktorom je filter, potom imbus. kluc a vysrubuj 4 skrutkya daj dolu kryt. Tam najdes riadiacu jednotku motoru, rele zhavicov a vedla zastrcky k rele je paskova 80A poistkam (pasik plechu pod 2 skrutkami).
Skontroluj ich, privodne a vystupne kable - mozno bude chyba tam, ak nejde stava do zhavicov...
kluci stava nejde uz do te pojistkovky co je pod filtrem,tak to musi jit dozadu k baterce,udajne ta silova pojistka je nad baterkou?ale neco to muselo adpalit bud spatny zhavic nebo relatko nebo nevim.