Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klepe se celi vuz a nechce tahnout po muzete
zdravim mam prozbu mam motor 3,0 benzin stal se mi problem po chvily jizdy me přestane vuz tahnou a kdyz zastavim celi se chveje klepe a otacky padaji po 500 na svicich najeto 15 000km davano ngk ,diagnostika ukazazala 4 chyby vypadek spalovaciho valce 3 ,4.1,chybne fukce co by ste radily stim dělat
Ahoj, mám úplně ten samej problém, akorát mám 2.5i M54. Je tu několik témat na tohle téma ale žádný z nich mi pořádně nepomohlo. začne ti to dělat jenom na volnoběh, a pak to nechce táhnout a příšerně se to klepe? a co když chcípneš a nastartuješ a hned se rozjedeš?
Já už sem měnil svíčky, prohazoval cívky i vstřiky, kontroloval zdvihátka, tlak ve válcích, kabeláž i ten pitomej tlakovej regulační ventil a všechny hadice ale furt nic. Teď se mi to trochu uklidnilo jak se udělalo teplejc ale musim do zimy nějak vyřešit ale sem z toho už šedivej. Pokud je tu nějakej fachman co by aspoň přišel na to co s tim je tk mu snad políbim nohy.
Já už sem měnil svíčky, prohazoval cívky i vstřiky, kontroloval zdvihátka, tlak ve válcích, kabeláž i ten pitomej tlakovej regulační ventil a všechny hadice ale furt nic. Teď se mi to trochu uklidnilo jak se udělalo teplejc ale musim do zimy nějak vyřešit ale sem z toho už šedivej. Pokud je tu nějakej fachman co by aspoň přišel na to co s tim je tk mu snad políbim nohy.