Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
slícování dveří - můžou mlátit o kastli?
-
Zdravim,
posledni dobou mi přijde ze se ode dveri spolujezdce ozejva jakesi poklepavani pri prejezdu nerovnosti. Takove jedno klep kdyz vemu hrbol. Ted jak se udelalo teplo, tak to zacalo. Kdyz jsem koukal na dvere tak mi prijde ze od kastle jsou ponekud dal nez by asi bylo zahodno a spray nejsou uplne v rovine. Muzou mit nekde dotek s kastli pokud by byli spatne slícovaný? A jak složite je pripadne je vyrovnat?
Dik
posledni dobou mi přijde ze se ode dveri spolujezdce ozejva jakesi poklepavani pri prejezdu nerovnosti. Takove jedno klep kdyz vemu hrbol. Ted jak se udelalo teplo, tak to zacalo. Kdyz jsem koukal na dvere tak mi prijde ze od kastle jsou ponekud dal nez by asi bylo zahodno a spray nejsou uplne v rovine. Muzou mit nekde dotek s kastli pokud by byli spatne slícovaný? A jak složite je pripadne je vyrovnat?
Dik
-
-
-
tak dvere jsem zkontroloval a opravdu se nikde nedotykaj. Presto kolem nich nebo primo v nich neco poklepava, takove jedno klep, stale, pokazde kdyz prava strana veme nejakej hrbol. Koukal jsem i na a pod tapacir jak naprednich tak na zadnich dveri a tam se vsechno zda ok. Jsem haklivej na pazvuky a u takovyhleho auta me to sere dvojnasob. Nemate nejake tpiy triky na co se zamerit co obvykle mlati a tak, resil nekdo. Dik moc za jakokoliv radu...
-
-
-
4am píše:dveře můžou mlátit o práh i když to nebyla bořka , stačí aby vůz vlastnil někdo mohutnější kdo se při vystupování z vozu opírá o dveře
presne, minulej majitel byl peknej pořízek

si ale myslim, ze to fakt jde od zamku. Tou paskou omotat primo tu kovovou vec co vyjizdi se zamku a zachytava ten kolik na B sloupku? Pujde to pak jeste otevrit?

-
ten kolik na B sloupku
A fakt staci 1-2 omotavky. Jinak to ani nezabouchnes kdyz to omotas moc
Ono se to sice hned serve dolu ta paska, ale na to vyzkouseni to staci. Me to delalo tohle a bylo to takovy jemny tukani na nerovnostech, primo vedle ucha a za boha jsem na to nemohl prijit. Prestane to taky kdyz otevres za jizdy dvere.

Ono se to sice hned serve dolu ta paska, ale na to vyzkouseni to staci. Me to delalo tohle a bylo to takovy jemny tukani na nerovnostech, primo vedle ucha a za boha jsem na to nemohl prijit. Prestane to taky kdyz otevres za jizdy dvere.
-
-