tak nějak usnula diskuze o tom proč nehraje mě a spoustě dalších radio, prosím tak už jste někdo odhalil příčinu?
p.s. připomínám jedná se o to proč nejde žádný zvuk ani z radia ani z navi ani z tv
Jenže s tím konektorem netuším co se dá dělat, a kvůli takový blbosti je ještě větší blbost kupovat novej radiomodul, u kterýho se to stane za chvíli taky...
Ahoj panove..Tak dnes jsem vyzkousel nebo respektive vyhrabal na nejakym anglickym foru takovou zajimavost. Vypadaval mi neustale zvuk u radia nekdy na 20 nekdy na 5 vterin. Uz jsem o toma psal tady....Zasekaval se iDrive, coz se mi zdalo taky divny,nekdy se to dokonce taky prestavalo reagovat vubec na cca 30 vrterin.Proste furt to blblo. Nahral jsem novy software asi pred dvouma tydny. Udelal jsem velkou diagnostiku - vse OK. Tak jsem to chtel uz prodat. Auto jede super, ale takovy drobnosti dokazou poradne nasrat. Vymenil jsem klic..Zavrel jsem auto puvodnim klicem, vzal nahradni, otevrel a zkusil jsem s tim nahradnim jezdit cca 2 hodiny. Radio a iDrive funguje jak hodinky.Aspon zatim.Tak to zkuste. Ten klic pry je treba obcas vymenit, ma to nejakou pamet kterou je treba obcas resetnout. Tak good luck a napiste jestli vam to pomohlo...
ja jedu posloucham a vzdy vypadne zvuk a zapraska a pak za chvili zase hraje. vycistil sem konekrtor sprejem na kontaky a v radiu ty piny cisticem DPS a faka to vzy nakou dodu asi proste v tom konektoru odazeji ty dutikny ted mi to i pise nazy pisnicek co prave hraje driv ne
taky mám podobný problém. ze začátku vždycky vypadl zvuk. když jelo cd, tak bylo vidět, že to hraje dál, jen nejde zvuk. když běžela tv, tak byla taky vždycky němá. vždycky pomohlo vypnout motor a vzadu zahýbat dvouma svazkama kabelů u té dolní krabičky, co je hned za zadním světlem, ale byl to docela opruz pokaždé vydělávat ten klíček ze zapalování. poslední dobou jsem přišel na fígl, že když běží rádio a přestane krát zvuk, přepnu na tv a pak zpět na rádio a zvuk začně zase běžet. kua je to fakt někdy napalici. zlaté doplňkové rádia. no je vidět, že soudruzi v ndr prostě někde udělali chybu jako prase
S tím radiomodulem to zní dobře, ale já to měl teď u mechoša a ten mi říkal že se na to díval nákej typos z Prahy a že ten centrální zesilovač nebo radiomodul bývám blbě zaletovanej, že se to stává často tak nevím no ....