Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 528i - po startu se chvilku klepe cely auto
-
-
tak nejak, ale jen nekdy... a spis kdyz je venku zima, takze ted se nic moc nedeje. A vlastne si myslim ze tohle po vymene toho ventilu prestalo.
Volnobezny ventil je pod sanim. Koukni na vahu vzduchu, hned za ni je jaky si rezonator ci co, pak se odojuje hadicka, jeste pred klapkama, ktera jde kamsi dolu pod sani. Jdi po ni a na ni je ten ventil, takova vec T tvaru s konktorem a kabelem. Blby je ze kdyz jsem ho menil ja tak muselo ven skoro cely sani a klapka a uz jsem se videl jak rozdelavam vstrikovaci listu atd, to nakonec nebylo potreba. Ale i tak ojeb na nekolik hodin. Hodne zdaru...
Volnobezny ventil je pod sanim. Koukni na vahu vzduchu, hned za ni je jaky si rezonator ci co, pak se odojuje hadicka, jeste pred klapkama, ktera jde kamsi dolu pod sani. Jdi po ni a na ni je ten ventil, takova vec T tvaru s konktorem a kabelem. Blby je ze kdyz jsem ho menil ja tak muselo ven skoro cely sani a klapka a uz jsem se videl jak rozdelavam vstrikovaci listu atd, to nakonec nebylo potreba. Ale i tak ojeb na nekolik hodin. Hodne zdaru...
-
-
-
-
tak dneska rano jsem to nakop a jakoby se to hadalo, nez to nabehlo na normal. Chvilku po stratu jsem si rikal, ze na to, ze neni takove teplo, tak se otacky po nastartovani jen lehce a line prevalili pres 1200 za minutu a v podstate hned spadli na 800 a fakt to bylo divny, na volnobeh to cukalo (nechciplo, ale ten chod byl hrozne nepravidelnej ). Po takovejch 15 sekundach vse ok, jedeme a no problemo, ale tohle me lehce vydesilo.
Uz uz jsem tenhle problem z tohohle vlakna chtel odlozit, ale tohle me donutilo diskuzi opet obnovit.
Pls help...
Uz uz jsem tenhle problem z tohohle vlakna chtel odlozit, ale tohle me donutilo diskuzi opet obnovit.
Pls help...
-
-
-
-
vymeneny obe lambdy... nevyresilo se to. Pujcena jeste jedna vaha vzduchu... taky nic. Sani cele zkontrolovano kvuli netesnostem... nic. Dignostika... cisto. Kabely zkontrolovany... ok. Sakra cim by to jeste mohlo bejt?!
Kdyz je v tahu tak je vse v pohode, ale proste na volnobeh vibruje s jakous oscilacni tendencí.
Svicky? (maj sotva 8000 km najeto)
Pal. filtr?
Pal.cerpadlo?
pls help...
Kdyz je v tahu tak je vse v pohode, ale proste na volnobeh vibruje s jakous oscilacni tendencí.
Svicky? (maj sotva 8000 km najeto)
Pal. filtr?
Pal.cerpadlo?
pls help...
-