Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nastavení velkého BC

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kefi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kefi »

Konečně mám opravené pixely, tak jsem se pustil do zkoumání velkého BC a jeho nastavení. :) Zalíbily se mi tam nějaké funkce a rád bych se zeptal, jestli jdou nějak nastavit, aby se zobrazovaly třeba bo zmáčknutí tlačítka BC na páčce blinkrů? Nebo se vyvolají pouze zmáčknutím tlačítka check během jízdy? Držel jsem to tlačítko bc, na tv se mi zobrazily ty nabídky, ale je tam stále a to samé (12fcí), ale ani jedna navíc po odemknutí velkého BC. Jde to nějak ,,přenastavit"? Ty původní vymazat a hodit místo toho ty lepší?:D Díkys:)
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Brátn Moderátor »

na BC pod budíkama lze při přepínání páčkou blinkrů nastavit pouze fuknce BC, které máš na velkém BC v zamknutém stavu, takže nenastavíš třeba aktuální teplotu, aktuální spotřebu, rychlost, napětí atd pouze těch cca 12 základních fcí, které jsi měl doposud
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Kefi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kefi »

Hmm, to jsem slyšet nechtěl.:D Škoda, no. :lol: :? :? Díky
Odpovědět