Čaues, mam taký malý problém, který mě už ovšem dosti drásá nervy. Pokaždý, když chci zamknout auto, tak musim na dvakrát. Zamknu-vyskočí zámky zase zpátky, zamknu podruhý a pohoda. Nevíte nikdo čim by to mohlo být?
libovka píše:Něco ti nezamyká.Většinou kufr,protože bývá zlámaný svazek u pantu kufru.
Zamyká mi všechno,ale je pravda, že ten kufr je nějakej "na facku" občas jde přez kufr zamknout i odemknout auto, občas ani jedno. Nu každopádně na to dneska mrknu, takže dík
525i e34 M20b25 rok:91 co se týče zámků:winterpaket, doublock, dojezd
Zkoušel sem u každých dveří ručně zacvaknout kolík a pak zamknout, takhle jednotlivě pro každý dveře a kufr a udělalo ty pokaždý.Ještě zkusim mrknout na ten kufr ale dole u pantu nijak zmačkaný ten svazek není, tak nevim.
Pokud opravdu nejsou poškozený kabely tak to dělají jedny z předních dveří...mikrospínač, motorek nebo ohnutý táhlo... Zadní ne. Někde jsem to na fóru popisoval, zkus pohledat...
tak sem vemeno, bylo to tim zaprcaným kufrem ale na pohled vypadal ten svazek hezky, ale po rozmotání už né. Tady ta část se klukům v NDR moc nepovedla
Centrál už maká, jak vzteklej....ťuk,ťuk__abych to nezakřik