jedinnej problém tohoto SK e-shopu je ten, že nejspíše nezasílají do ČR- možná po tel. domluvě, ale jinak nelze zvolit formu dopravy.
dlouho jsem pak hledal obchod u nás, kde je mají, nakonec se mi to podařilo na nějakym tuningovym shopu, ale bohužel už nevím adresu. Tam vyšla jedna kolem 900kč, ale třeba jsem na ně narazil i jinde a tam byla cena skoro o polovic vyšší takže je potřeba hledat
D2S china edition se dají sehnat i za 350 jedna, teď jsem je dal do E60 a zatím paráda, svítí dobře a není co řešit až praskne koupím další, za cenu nižší než halogen je to podle mě ideální
Problematika výbojek se podle mě zbytečně dramatizuje. Sada do 1000,- Kč úplně v pohodě. Svítívost je mezi výbojkama srovnatelná vztažmo k udaným kelvinům ( 4300, 6000, 8000 atd.)
stojí sice litr, ale přišly za dva dny, origo balení a svítí skvěle. (jo jinak mám předface světla s origo xenony, ale do po face jsou myslím taky typ D2S)
K = jednotka teploty Kelvin, jinými slovy toto číslo určuje barvu světla. Nejpřirozenější je 5000K, což je bílé denní světlo. Čím vyšší číslo, tím je zbarvení více do modra a hlavně světlo je slabší. je pouze na Vás, pro co se rozhodnete.