Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 držák nápojů
Originál (cca 3500,-) nebo vrak... (přední)
Poptej prodejce v kom. sekci, mají...
Zadní jsem kupoval cca před rokem a půl origo nové do litru... (mám pocit, že cca 600,-)
5 měsíců jsem je vozil v kufru a když jsem je namontoval, po týdnu jsem vezl synovce v autosedačce uprostřed a mám je znovu rozkopaný...
Poptej prodejce v kom. sekci, mají...

Zadní jsem kupoval cca před rokem a půl origo nové do litru... (mám pocit, že cca 600,-)
5 měsíců jsem je vozil v kufru a když jsem je namontoval, po týdnu jsem vezl synovce v autosedačce uprostřed a mám je znovu rozkopaný...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Klidně, je to Tvoje věc, ale já s Tebou kamarád určitě nebudu...
Schade: mno nevím, ale pokud zrovna neusadím synovce doprostřed zadní sedačky, aby se nenudil (a má při tom holdery přímo u nohou, tedy stačí aby se dvakrát pohnul a je po nich) a nebo snad přímo na loketku (platí pro přední), nevidím způsob, jak je "normálním používáním" vyřadit z činnosti. Teda pokud na ně nepůjdu s velkou palicí... Pokud se Ti serou, problém je jinde, určitě ne v samotných holderech...

Schade: mno nevím, ale pokud zrovna neusadím synovce doprostřed zadní sedačky, aby se nenudil (a má při tom holdery přímo u nohou, tedy stačí aby se dvakrát pohnul a je po nich) a nebo snad přímo na loketku (platí pro přední), nevidím způsob, jak je "normálním používáním" vyřadit z činnosti. Teda pokud na ně nepůjdu s velkou palicí... Pokud se Ti serou, problém je jinde, určitě ne v samotných holderech...

.
.
.
jurasis píše:Klidně, je to Tvoje věc, ale já s Tebou kamarád určitě nebudu...![]()
pokoukni kdyz nekdo prodava e39 tka vsichni chtej drzaky napoju z duvodu toho ze se jim vystrelovaci mechanizmus rosypa. dnes se pekne podivej dovnitr a uvidis.
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Zadní kastlík místo držáku nápojů jsem koupil origo v BMW v SRN za asi 13,-€.
Držák který jsem demontoval je trošku pochroumaný, ale trocha šikovnosti a lepidla by to zpravila. Hlavně plastová očka uchycení těch kostiček s ozub. kolečky, jsou prasklá (viz foto).
Držák který jsem demontoval je trošku pochroumaný, ale trocha šikovnosti a lepidla by to zpravila. Hlavně plastová očka uchycení těch kostiček s ozub. kolečky, jsou prasklá (viz foto).
- Přílohy
-
- DSCN4120.JPG (162.25 KiB) Zobrazeno 252 x
-
- DSCN4124.JPG (107.14 KiB) Zobrazeno 252 x
DirtyHarry píše:pokoukni kdyz nekdo prodava e39 tka vsichni chtej drzaky napoju z duvodu toho ze se jim vystrelovaci mechanizmus rosypa. dnes se pekne podivej dovnitr a uvidis.
Svatá pravda,tady udělali soudruzi z NSR velkou chybu.
A čím? Že je vůbec dělali, ne?
Normálním zacházením se jim nic nestane, pokud to neurveš nebo nejsou časem silně zaprášené v mechanismu. A to je vždycky problém mezi volantem a sedačkou...
.
.
.
- Don
se zadnimi drzaky jsem mel vzdy problem, kdyz jsem nekoho vezl. omylem do toho drcnu kolenem nebo botou a hned to vyskocilo. tak jsem koupil kaslik a vymenil to. rozhodne jsem nechtel cekat az mi to nekdo ukopne a bude to tam vzadu plandat, chrastit nebo podobne. na vrzani a pazvuky v aute jsem alergik 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
jakej kaslik? jak to vypada a kde se to da koupit? ja tam chci eletrickou zasuvkou.... jako v e34... koupil bych si kaslik a nainstaloval do nej eletrickou zasuvku... jakoze abych si moh vzadu trbea zapnout do zasuvky lednici zejo... a taky v kufru bych chtel elktrickou zasuvku... cekal bych ze bavoracek tohle bude mit vychytany a prdlajz.