Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 Tds Spotřeba
zdar mám problém s e34 525Tds rok 94 - když ráno nastartuju a než se motor ohřeje houpou volnoběžný otáčky,to by ani tak nevadilo ale po zahřátí přestává ukazovat ručička tachometru a ukazatel spotřeby je věčně mimo stupnici,počítač pak začne ukazovat obrovskou spotřebu. Dělá to kdyš jedu s lehkou nohou,jak přidám naběhne rychlost a spotřeba na ukazateli,uberu a zase spotřeba na max a tacháč padne na 0. Jinak auto nezakouří,mechnicky šlape. Napadá vás čím by to mohlo být?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
normalni to ze je rucka v maximu je pokud stojis na miste, ale za jizdy i bez kvaltu neco malo ukazuje, protoze do motoru musi jit nafta aby to nechciplo, ale aby to vyjelo az za hranici maxima?. Mas li tam kvalt tak pri brzdeni motorem by ta rucka mela jit na nulu, bez kvaltu neco malo nad nulou. Pochopil-li jsem to spravne tak v jeho pripade je to chyba. Me treba kdyz jedu rano a jeste se nezahralo, tak i pri brzdeni motorem to ukazuje cca 2l na sto, asi neco jako sytic za studena;-)
To ze to ukazuje i takhle pomatenou spotrebu na boardu, je ovsem taky neco jineho... prijde mi jak kdyz blbne ridici jednotka a furt tam vali benal resp naftu. S kde najit diagnostiku bohuzel neporadim, ale zajit na nije rozhodne good napad
To ze to ukazuje i takhle pomatenou spotrebu na boardu, je ovsem taky neco jineho... prijde mi jak kdyz blbne ridici jednotka a furt tam vali benal resp naftu. S kde najit diagnostiku bohuzel neporadim, ale zajit na nije rozhodne good napad