Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 panel klimatizace

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ivan530d

#1 Příspěvek od Ivan530d »

Zdravím, potřebuju radu. Protože mám na svém panelu klimy rozlamaný tlačitka tak jsem si sehnal na první pohled stejný panel klimy z vrakoviště ale chybí mu zezadu jeden konektor pravděpodobně na nezavisly topeni. Nemáte někdo zkušenost jak vyměnit tlačítka z jednoho panelu na druhý to by mi stačilo. Díky moc za pomoc.
kim

#2 Příspěvek od kim »

Přidávám se k dotazu a kdo má panel navíc ozvěte se e mail pirovac@seznam.cz ( 530D TOURING E39 2003)
Adam

#3 Příspěvek od Adam »

Řešil jsem to stejný. Sehnal jsem si na první pohled stejnej panel z novějšího vraku, konektory seděly ale dělělal neplechu při puštěné klimě...

Pokud ti tvůj funguje a máš jen špatné tlačítka tak raděj vyměn jen ty, nic na tom není. Vem si co nejmenší placatej šroubovák a opatrně ho zasuň ve spodní části tlačítka, tím ho uvolníš a samo ti vypadne. Na tlačítku jsou zvrchu a ze spodu tatové malé špuníky, které ho drží tak pozor ať je nulomíš protože by ti pak tlačítko samo vypadávalo. Není k tomu potřeba žádná síla, tak opatrně. Ještě ti poradím ať začneš u poškozenýh tlačítek na kterých si to rděj zkusíš a jak budeš mít panel celej venku tak ho vyfoukej stlačeným vzduchem v místě jak je ventilátorek, já tam měl šíleně prachu. Hodně štěstí :wink:
Adam

#4 Příspěvek od Adam »

Ještě bych doplnil, že předfacelift do r. 2000 měl trochu jiná tlačítka na regulaci teploty. Náhradní panel jsem měl z r. 2003 a nepasovaly.
rnrnrn

#5 Příspěvek od rnrnrn »

To kim:zdravím,mail Vám na uvedenou adresu poslat nejde,mohu nabídnout tenhle konkrétní panel za 850Kč vč.poštovného.

http://rn65.rajce.idnes.cz/Panel_AC_-_BMW_E39/
Ivan530d

#6 Příspěvek od Ivan530d »

Diky za rady, nakonec jsem koupil za 500kc panel na vrakovisti a prehazel jsem si jenom tlacitka a vsechno je OK...
kim

#7 Příspěvek od kim »

Tak poslat na e- mail: Michalec.Jiri@seznam.cz

rnrnrn píše:To kim:zdravím,mail Vám na uvedenou adresu poslat nejde,mohu nabídnout tenhle konkrétní panel za 850Kč vč.poštovného.

http://rn65.rajce.idnes.cz/Panel_AC_-_BMW_E39/
Odpovědět