Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw 525 tds

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
STRAKON

#1 Příspěvek od STRAKON »

Zdravi mam menší problém auto jsem měl bohužel rok v bazaru jel sem si ho vyzvednout jenže jak to auto dlouho stálo tak mi nechce naskočit prostě jako kdyby nafta tam nešla co dělat?? baterku sem tam dával novou díky moc za rady
STRAKON

#2 Příspěvek od STRAKON »

Prostě nechce to uplně nastartovat :( poradte pls
Axel
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Axel »

A jezdil s autem nekdo? Mam na mysli navstevniky autobazaru atd..
Jde vubec nafta od palivoveho filtru? Zkontroluj jestli jde do filtru a z filtru. Muze byt KO.
DirtyHarry

#4 Příspěvek od DirtyHarry »

Zkontroluj jestli jde do filtru a z filtru. Muze byt KO.

Po roce stání nafta vypadá (a je i cítit) jak přemrzlej olejovej email. Filtr rovnou vyhodit a neškodilo by vylejt+vyčistit bandu.
STRAKON

#5 Příspěvek od STRAKON »

ze začátku jezdil jenže baterka byla pak ko takže pak se nejezdilo nějakej čas tak sen tam včera přivez baterku a bohužel nenaskočil motor takže myslíte vyměnit filtr ? nebo co přesně teda udělat
DirtyHarry

#6 Příspěvek od DirtyHarry »

Já dávál dokupy auto,co půldruhýho roku stálo (rozvody KO),palivák ven,nádrž vycucnout (přes plovák),vytřít a vyčistit - měl jsem "kusy" tý starý nafty nalepený jak igelit na rukách - a tady se teda měnil motor i s čerpadlem,ale ty starý vstřiky asi taky byli libovka,také to zkoušeli natočit.
Odpovědět