Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e34 525tds topení
-
Zdar,
topení u e-34 v naftě je docela legenda,vláken v archivu najdeš mraky,já sám to řešil x-krát a x-měsíců,měl jsem to venku z auta nakonec všechno,všechno mám jak má být a bůhvíjaká sauna to není a nikdy nebude. Tohle holt je slabší stránka auta,bohužel,to všechny ostatní značky,které jsem měl topili o poznání lépe.
topení u e-34 v naftě je docela legenda,vláken v archivu najdeš mraky,já sám to řešil x-krát a x-měsíců,měl jsem to venku z auta nakonec všechno,všechno mám jak má být a bůhvíjaká sauna to není a nikdy nebude. Tohle holt je slabší stránka auta,bohužel,to všechny ostatní značky,které jsem měl topili o poznání lépe.
To jako ze vzduch je jen chladnej nebo to malo fouka?Jestli to malo fouka tak pomuze vymenit ten pilovej filtr,chce ho to menit co rok...Ale jestli ti to fouka jen vlazny (coz asi jo,kdyz rikas ze po vytoceni motoru je to lepsi...) tak to musis mit spatne odvzdusneny.
Co teplota motoru,ta drzi dobre?
Ps: A ne abys to vytacel za studena
Co teplota motoru,ta drzi dobre?
Ps: A ne abys to vytacel za studena

-
-
Pánové, řešíte tu něco co je uplně mimo mísu...
. Asi jakákoli (která nemá digi klima)e34ka má regulaci topení jak na řidiče tak na spolujezdce. ... Jak to asi funguje....Otočim kolečkem a topí mi to.... (to kolečko je ve své podstatě potenciometr který otevírá ventil který reguluje průtok "horké" vody z okruhu do výměníku) proto jsou tam dva ty regulátory. A jeden může bejt klidně zarostlej humusem. Mluvim z vlastní zkušenosti páč je to tejden co sem to dělal. s kabinovym filtrem to nemá nic společnýho jedině tehdy kdyby to na nejvyšší rychlost ventilátoru foukalo málo. Vyveďte mě někdo z omylu.
PS: Ty regulátory se nacházejí nedaleko pojistkové skříně ... takový dva přiblblý válečky (u mě pod odnímatelnym plastem)

PS: Ty regulátory se nacházejí nedaleko pojistkové skříně ... takový dva přiblblý válečky (u mě pod odnímatelnym plastem)
-
-
To DirtyHarry: No předevšim sem řešil ten samej problem co vy tady. nejdřív sem to chtěl koupit a vyměnit ale pak sem se tady na fóru dočetl že to jde rozhodit. po vyčištění (bylo to řádně zahumusený nato, kolik je tam místa) to bylo ne o poznání ale až k neuvěřění lepší. kabiňák podle mě jen brzdí vzduch kterej by tam měl letět. ale něco na tom je ... malej průtok vzduchu=málo tepla
-