Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výměna tlumičů E39 530D /2003
no nevim, já bych to moc do neznačkového servisu nesvěřil, při výměně je nutné povolit spoustu jiných dílů, je několik rizik něco poškodit a moc servisů s E39 zkušenost mít nebude. Já odhaduju cenu výměny bez dílů někde kolem 3000kč. Mrkni se zde do sekce prodej/servis, najdeš tam servisy které jsou doporučeny a ba naopak dost kritizovány a podle toho si vyber.
kim píše:Mám všechny tlumiče,horní uložení, dorazy a manžety. Máte někdo zkušenost s cenou za práci?
Tak to mám hotové. Zadek byl naprostá pohoda hodina a bylo to) Touring je v pohodě)). Předek to je trošku složitější. Levou stranu kompletně rozdělat něž jsme ten tlumič dostali ven, pravá strana povolena ne čepech ale práce hodně opatrná - hliník je hliník. Každopádně dorazy byly prakticky v naprostém rozkladu a tlumiče samotné byly mrtvé. Při cestě domů jsem měl pocit, že jedu ze salónu s novým vozem

http://www.auto-fren.cz/
- Montáž měla být součástí ale ta mi nebyla provedena viz. zkušenosti se servisy a prodejci tady na clubu
- Montáž měla být součástí ale ta mi nebyla provedena viz. zkušenosti se servisy a prodejci tady na clubu
http://www.auto-fren.cz/, Zavolej, p. Chovanec- udělá ti cenu.
Tuto nabidku jsem dostal ja-myslim ze docela zajimave,treba to nekomu pomuze
Dobry den,
na zaklade Vasi poptavky Vam zasilame nabidku na tlumice perovani Bilstein B4 (plynokapalinove dvouplastove tlumice seriove osazovane pri vyrobe v mnoha modelech vozu, zejmena pak BMW) pro vuz BMW E39 sedan 530D:
Cena za 1ks predniho tlumice: 2200,- Kc
Cena za 1ks zadniho tlumice: 1950,- Kc
Celkem tedy za sadu na cely vuz 8300,- Kc s DPH.
Termin dodani: 2 pracovni dny.
Nabidka je platna pro vozy se standardnim podvozkem, pokud mate podvozek M-Technik, radi Vam pripravime jinou nabidku.
Doprava v ramci CR je zdarma - zbozi zasilame obchodnim balikem Ceske posty - doruceni druhy pracovni den.
Doprava na Slovensko za 400,- CZK pri platbe dobirkou, pripadne 300,- CZK pri platbe v EUR na nas slovensky bankovni ucet (za bankovni prevod platite pouze mistni poplatek).
S pozdravem
Miroslav Jakovec
---
Miroslav Jakovec, tlumice-bilstein.cz
on-line obchod s tlumiči pérování Bilstein
info@tlumice-bilstein.cz
+420 777 08 06 02
http://www.tlumice-bilstein.cz
info@tlumice-bilstein.cz

Dobry den,
na zaklade Vasi poptavky Vam zasilame nabidku na tlumice perovani Bilstein B4 (plynokapalinove dvouplastove tlumice seriove osazovane pri vyrobe v mnoha modelech vozu, zejmena pak BMW) pro vuz BMW E39 sedan 530D:
Cena za 1ks predniho tlumice: 2200,- Kc
Cena za 1ks zadniho tlumice: 1950,- Kc
Celkem tedy za sadu na cely vuz 8300,- Kc s DPH.
Termin dodani: 2 pracovni dny.
Nabidka je platna pro vozy se standardnim podvozkem, pokud mate podvozek M-Technik, radi Vam pripravime jinou nabidku.
Doprava v ramci CR je zdarma - zbozi zasilame obchodnim balikem Ceske posty - doruceni druhy pracovni den.
Doprava na Slovensko za 400,- CZK pri platbe dobirkou, pripadne 300,- CZK pri platbe v EUR na nas slovensky bankovni ucet (za bankovni prevod platite pouze mistni poplatek).
S pozdravem
Miroslav Jakovec
---
Miroslav Jakovec, tlumice-bilstein.cz
on-line obchod s tlumiči pérování Bilstein
info@tlumice-bilstein.cz
+420 777 08 06 02
http://www.tlumice-bilstein.cz
info@tlumice-bilstein.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, možná mám blbou poznámku ale co vím já tak se do BMW dávali originál SACHS tlumiče které byli hliníkové, a co si pamatuju tak všechny tyhle náhrady byly ocelové a když sem si je potěžkal tak vnich byl sakramensky veklej hmotnostní rozdíl.
Tohle bylo kdysi do E39 z 98"... jaký sou tam v pofacu nevim...
Tohle bylo kdysi do E39 z 98"... jaký sou tam v pofacu nevim...

Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"