Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 523 svítí prokluz a omezený výkon motoru
ludi píše:ja řešin problem podobnej.rano nastartuju,všecko maka ok.necham ho běžet na volnoběh,nebo se rozjedu a po nějake době se rosvíti ABS ASC,spadne ručička na tachometru a jejde ekonoměr.diagnostika vyloučila mechanickou zavadu na věnci a čidla na kolech sou taky ok.v bmw mi kluci řekli že to je někde ve vedení,to jsme taky vyloučili,ted mě napada už jen vadna jednotka ABS+ASC.mate s tím někdo nějakou zkušenost?
Přesně toto mi to dělalo také,vše jsem vyměnil a nakonec to byla vadná jednotka ABS, tak jsem koupil novou a je klid

No je to bolest těhle jednotek,nějak se jim to nepovedlo...a navíc ty stary jednotky sou docela dost drahy.dělam bmw od 14let a tohle mi dava zabratdetrhomer píše:ludi píše:ja řešin problem podobnej.rano nastartuju,všecko maka ok.necham ho běžet na volnoběh,nebo se rozjedu a po nějake době se rosvíti ABS ASC,spadne ručička na tachometru a jejde ekonoměr.diagnostika vyloučila mechanickou zavadu na věnci a čidla na kolech sou taky ok.v bmw mi kluci řekli že to je někde ve vedení,to jsme taky vyloučili,ted mě napada už jen vadna jednotka ABS+ASC.mate s tím někdo nějakou zkušenost?
Přesně toto mi to dělalo také,vše jsem vyměnil a nakonec to byla vadná jednotka ABS, tak jsem koupil novou a je klid