Ahoj, nevíte někdo jak ,,zapnout´´ ukazatel spotřeby? Mám to auto zatím jen krátce a když jsem ho koupil, tak to normálně měřilo a pak jsem něco zmáčknul a je to pryč. Stáhnul jsem si tady ten návod k BC, ale pořad se mi to nedaří zaktivovat. Můžete mi s tím někdo poradit? nebo lépe kdyby tady byl nějaký dobrovolník z Plzně, který by mi to nahodil. Díky
Můžeš mi to prosím upřesnit, všechno co šlo jsem nastavil a pořád nic? Někdo mi říkal, že se to po vynulování musí stisknutím něčeho aktivovat, ale vážně netuším čím??? už jsem na tom autě zmáčknul snad všechno
Ahoj, zkus, jestli ti to neotevre ten "test palubniho BC", protoze nektery funkce v BC jsou vypnuty, tak jestli nemas ani tu spotrebu..ale cetl jsem taky, ze se to pokazde musi aktivovat (ale s tou spotrebou nevim teda!) a pokud jsi normalne zkousel na leve páčce (smer jizdy ) a nejde ti to tam, tak vazne nevim kde by mohl byz zadrhel..
Jaj, nevím jaký máš BC (velký s navigací nebo malý)..ale dnes jsem to zkoušel podle návodu a jako NIC..ani do toho menu jsem se nedostal..nechápu PROČ??! Někdy tady to pohledej, určitě najdeš..
Návod mám, ale i tak se mi nedaří. Tam píšou, že musí byt nastartováno a pak to aktivovat zmáčknutím páčky směrovek, ale když jí zmáčknu krátce, tam to přeskočí dál a když dlouze tak se tam objeví PROG- co dál? jdu správnou cestou?