Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 530d Chipnout nebo ne ???
-
Úplně nesouhlasím s tím, házet všechny powerboxy do jednoho pytle. Já měl na předešlém autě Racingbox a nárůst výkonu a točivého momentu byl velmi výrazný. Bylo to založeno na principu lhaní jednotce o množství paliva a tlaku. Každopádně fungovalo mi to rok a cca 30.000 km a nebyl s tím žádný problém. Je fakt, že na pořádnou úpravu ŘJ to nemá, ale taky se bavíme o jiných penězích atd.
jinak jen pro info, já měl racingbox od http://www.racingbox.cz a byl na autě Kia Cee'd MY2010 1,6 CRDi 85kW nárůst na 98kW a 286Nm.
Toť můj objektivní názor.
jinak jen pro info, já měl racingbox od http://www.racingbox.cz a byl na autě Kia Cee'd MY2010 1,6 CRDi 85kW nárůst na 98kW a 286Nm.
Toť můj objektivní názor.
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
wat69 píše:od koho tedy dobře načipovat?? Zkusenosti dik
http://www.bmwpower.cz/ Zkušenosti dobré, nastavovali chip přímo dle aktuálního auta...
-
- Kontaktovat uživatele:
LLuKKi píše:Já ted jedu za znnámým do Zlatých hor,pár aut jsem od něho viděl a super, i Brumla34 od něj má 530d a jede hodně slušně,nekouří a spotřeba o cca 1l dolů
Ahoj, chtěl jsem se tě zeptat na to čipování ve Zlatých Horách...taky uvažuji o čipu na mojí 530d E60 a do Zlatých Hor to mám kousek...Nemůžu si čipem nějak oddělat vstřikovače nebo jiné součásti? Vůbec nevím co to obnáší a raději se poptám, než pak toho litovat... A cena se pohybuje? Předem moc díky za informace
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
jiriik píše:LLuKKi píše:Já ted jedu za znnámým do Zlatých hor,pár aut jsem od něho viděl a super, i Brumla34 od něj má 530d a jede hodně slušně,nekouří a spotřeba o cca 1l dolů
Ahoj, chtěl jsem se tě zeptat na to čipování ve Zlatých Horách...taky uvažuji o čipu na mojí 530d E60 a do Zlatých Hor to mám kousek...Nemůžu si čipem nějak oddělat vstřikovače nebo jiné součásti? Vůbec nevím co to obnáší a raději se poptám, než pak toho litovat... A cena se pohybuje? Předem moc díky za informace
Pokud máš auto v dobrém stavu, tak se není čeho bát. Chce to dodržovat zásadní věci, jako nechat auto zahřát vč. oleje, po delší či ostřejší jízdě nechat doběhnout turbo tím, že necháš motor chvilku běžet na volnoběh a starat se o něj tak, jak se má... nic víc. A brát chipy od ověřených zdrojů, šetřit se nemusí vyplatit...
-
- Kontaktovat uživatele:
Velvetek píše:jiriik píše:LLuKKi píše:Já ted jedu za znnámým do Zlatých hor,pár aut jsem od něho viděl a super, i Brumla34 od něj má 530d a jede hodně slušně,nekouří a spotřeba o cca 1l dolů
Pokud máš auto v dobrém stavu, tak se není čeho bát. Chce to dodržovat zásadní věci, jako nechat auto zahřát vč. oleje, po delší či ostřejší jízdě nechat doběhnout turbo tím, že necháš motor chvilku běžet na volnoběh a starat se o něj tak, jak se má... nic víc. A brát chipy od ověřených zdrojů, šetřit se nemusí vyplatit...
Tak takové věci znám a provádím je, neboť to už je můj třetí diesel...A co stav najetých Km?Má na to vliv?
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
jiriik píše:Velvetek píše:jiriik píše:[quote="LLuKKi"]Já ted jedu za znnámým do Zlatých hor,pár aut jsem od něho viděl a super, i Brumla34 od něj má 530d a jede hodně slušně,nekouří a spotřeba o cca 1l dolů
Tak takové věci znám a provádím je, neboť to už je můj třetí diesel...A co stav najetých Km?Má na to vliv?[/quote]
...viděl jsem e39 s chipem, co měla skoro 400tis a v pohodě. Byla teda ježdena hodně na dálky. Některé věci Ti můžou odejít i bez chipu, to pak nezjištíš, jestli je to kvůli němu či ne...