Mohl by někdo poradit, v kterých místech hledat špatný kontakt na servu? Začínalo to tím, že jsem jednou za čas nastartoval a nešel posilovač, tak jsem to chcípnul, nastartoval znovu a vše ok. Ale teď už jezdím bez posilovače a je to otrava. Nejlépe nějakou fotku, kde zhruba bych měl hledat.. Děkuju
To je i dost možny, protoze jsem mel blbej dotek na plusu na baterce a hodnekrat se mi vynulovaly kilometry, cas atd.. Porad jsem to odkladal kvuli zime. No a kdyz jsem to dal dohromady, tak mi radio hralo temer na maximum hlasitosti a neslo to ovladat. pomohlo vyndani a zandani pojistky Tenhle problem odstranim jak? Pichnutim na diagnostiku?
Možná hloupej dotaz Pojistka na servotronic je vzadu nad baterkou nebo je nekde schovana? Koukal jsem totiz, ze pojistek tam mam jen "pár" na to, kolik ma tohle auto elektroniky.
servotronic pojistku nema... ovlada ho general modul... primo natvrdo z nej... pojistku maj spolecnou... teda general modul jich ma nekolik... pokud ti nepomuze vyndat baterku tak diagnostika...