e39... auto neomezenych moznosti...
to je automaticky system na prodlouzeni zivotnosti kapaliny... v posilovaci je ridici jednotka a takovej vehemenk a ten z brzdove kapaliny odparuje tu vodu kterou na sebe naváže... blby je že z toho posilovače nema kam odtect protoze se nepocitalo ze by to mel nekdo tak dlouho... jinak v nejake inspekci po 200tkm to v bmw odsavaji pres hadici podtlaku... popr. kdyz je tam toho moc tak si to motor nasaje pres podtlak sam a pak to vypada jak udelany tesneni pod hlavou ale neni se ceho bat....
Resil jsem to minulý tyden. Vyndat rozebrat vycistit dát novou kapalinu a jezdíš.Mimochodem jsem s toho dostal skoro 1l vody a funguje normálne nemusel jsme kupovat nový.Práce cca 2h podle šikovnosti.
Bensche píše:Resil jsem to minulý tyden. Vyndat rozebrat vycistit dát novou kapalinu a jezdíš.Mimochodem jsem s toho dostal skoro 1l vody a funguje normálne nemusel jsme kupovat nový.Práce cca 2h podle šikovnosti.
Díky všem za tak rychlý odpovědi, vyndaný to mám, a čím jsi to čistil?
Bensche píše:Resil jsem to minulý tyden. Vyndat rozebrat vycistit dát novou kapalinu a jezdíš.Mimochodem jsem s toho dostal skoro 1l vody a funguje normálne nemusel jsme kupovat nový.Práce cca 2h podle šikovnosti.
Díky všem za tak rychlý odpovědi, vyndaný to mám, a čím jsi to čistil?
Ještě potřebuju vědět,čim si to dá vyčistit,Lihem?? díky za odpověď..
Jako nebavim se o tom ze vysuseni pomuze ale na jak dlouho, co znam asi 3 lidi tak s tim jezdili tak cca 5 mesicu a stejne menili takze bych to videl na vymenu, ale chvilku to pocka.
viem ze prevencia je lepsia ako liecenie, ale co v takom pripade ze ten zmrd uz vodu natahal? ked tu vodu len vysajem, bude to dobre alebo najlepsie by bolo rozobrat, vycistit a popripade pomenit tesnenia?
jararak píše:viem ze prevencia je lepsia ako liecenie, ale co v takom pripade ze ten zmrd uz vodu natahal? ked tu vodu len vysajem, bude to dobre alebo najlepsie by bolo rozobrat, vycistit a popripade pomenit tesnenia?
ono to stejně tam už je dlouho ta voda a ani to nevíš, pak to zrezaví a válec mužeš vyhodit, pak na tom vydělal ti co rozprodavaj E38my, protože je válec stejnej, ale E39ky je maj všecky rezavy