Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Denní svícení dálkovými světly E 39 umí někdo???
-
Já s tím denním svícením jezdim dost dloho, několikrát mě kontrolovali a pouze jednou se podivovali proč svítím dáliovýma, tak jsem jim to předvedl že svítí na 30% a ne na 100% řekl jsem že je to nastavený v BMW a že je to lepší než ty ledkový vopičárny co tam lidi cpou. Policisté souhlasili a jel jsem dál.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
iamone píše:jiriik píše:Ahoj, a co musím udělat aby mi jsem mohl používat AE jako denní svícení ?Třeba jak to mají nový Baworáci, že jim ty AE svíti výrazně bíle?Nemá někdo s tím zkušenosti ?
Předem díky.
dát tam ccfl kroužky aby to svítilo víc... pak už to jen nějak obhájit na technický a při silniční kontorle
Ale jak to udělat?To ty originál AEpůjdou vyndat a nahradit ccfl kroužky ?
-
na e60 mám na spínači světel A,mám to tam pořád,ale vůbec mi to nefunguje tak jak píšete že to funguje na e39.Když to mám na A tak to je stejné jako když to dám do polohy na potkávačky,prostě když zapnu klíček rozsvítí se světla a když ho vypnu tak všechny zas zhasnou.Nejde to na e60 také naprogramovat že by v poloze A svítili jen dálky na 30%?
-
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jiriik píše:iamone píše:jiriik píše:Ahoj, a co musím udělat aby mi jsem mohl používat AE jako denní svícení ?Třeba jak to mají nový Baworáci, že jim ty AE svíti výrazně bíle?Nemá někdo s tím zkušenosti ?
Předem díky.
dát tam ccfl kroužky aby to svítilo víc... pak už to jen nějak obhájit na technický a při silniční kontorle
na předface světla se prodávají CCFL kroužky, které sice svítí víc, ale někteří policajti to neberou a pokud zasvítí sluníčko, tak tě budou brát všude, někdy to jde ukecat, já měl zatím vždycky štěstí
na poface světla se vyrábí lepší žárovky, které rozsvítí kroužky více do bíla, je to podobný CCFL, ale pořád to není tak silný jako nový báwa a platí to stejný co s CCFL, někteří policajti to berou někteří ne, ale oficiálně jako denní svícení není ani jeden způsob, takže by za to měla být pokuta jako když nesvítíš
jinak při technické neobhajuješ nic, tam je jim to jedno
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
micko525 píše:na e60 mám na spínači světel A,mám to tam pořád,ale vůbec mi to nefunguje tak jak píšete že to funguje na e39.Když to mám na A tak to je stejné jako když to dám do polohy na potkávačky,prostě když zapnu klíček rozsvítí se světla a když ho vypnu tak všechny zas zhasnou.Nejde to na e60 také naprogramovat že by v poloze A svítili jen dálky na 30%?
aby to fungovalo jak píše Dandy, tak se to tak musí nastavit, u E60 by to taky mělo jít
-
- Kontaktovat uživatele:
Bratn píše:jiriik píše:iamone píše:[quote="jiriik"]Ahoj, a co musím udělat aby mi jsem mohl používat AE jako denní svícení ?Třeba jak to mají nový Baworáci, že jim ty AE svíti výrazně bíle?Nemá někdo s tím zkušenosti ?
Předem díky.
na předface světla se prodávají CCFL kroužky, které sice svítí víc, ale někteří policajti to neberou a pokud zasvítí sluníčko, tak tě budou brát všude, někdy to jde ukecat, já měl zatím vždycky štěstí
na poface světla se vyrábí lepší žárovky, které rozsvítí kroužky více do bíla, je to podobný CCFL, ale pořád to není tak silný jako nový báwa a platí to stejný co s CCFL, někteří policajti to berou někteří ne, ale oficiálně jako denní svícení není ani jeden způsob, takže by za to měla být pokuta jako když nesvítíš
jinak při technické neobhajuješ nic, tam je jim to jedno[/quote]
Aha... tak to musím asik rozebrat světlo, koupit CCFL kroužky. Normálně je přehodím za ty původní ?Něměl bys nějakou fotku nebo odkaz kde ukazují jak na to ?