jiriik píše:Aha... tak to musím asik rozebrat světlo, koupit CCFL kroužky. Normálně je přehodím za ty původní ?Něměl bys nějakou fotku nebo odkaz kde ukazují jak na to ?
návod asi těžko, ale budu teď jedny dělat, tak ti to nafotím, ale za jaký původní to chceš měnit? originál předface světlo žádný kroužky nemá a u poface to udělat nejde
jiriik píše:Aha... tak to musím asik rozebrat světlo, koupit CCFL kroužky. Normálně je přehodím za ty původní ?Něměl bys nějakou fotku nebo odkaz kde ukazují jak na to ?
návod asi těžko, ale budu teď jedny dělat, tak ti to nafotím, ale za jaký původní to chceš měnit? originál předface světlo žádný kroužky nemá a u poface to udělat nejde
No mám originál AE, tak to jsem myslel.. promiň nějak se v tom nevyznám...
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
No mám originál AE, tak to jsem myslel.. promiň nějak se v tom nevyznám...
ty první jsou předface ty druhý poface, na těch prvních kroužky jdou dodělat na druhých ne, tam se může jen koupit jiná žárovka
tak jestli řeší E60 ve vlákně o E39, tak to potom vím, proč jsme si nerozumněli, no na E60 je to stejné jako s poface E39, tedy lze pouze vyměnit žárovku, ale o moc víc to nesvítí a u policajtů to samý, když to ukecáš tak v pohodě, ale stále proti zákonu, barva světla je bílá
Kluci moc díky.Já vím, že se tady baví o E39, ale nechtěl jsem zakládat novéj topic, tak jsem to šoupnul sem:-). Díky za rady už jsem o něco chytřejší...Koukám, že si nějak nepomůžu, když vyměním žárovku za led, bude to sice svítit bíle, ale svítivost nějak rapidně nenaroste!
Dettektorr píše:Snejku si bůh. Díky. Mj. ty pozičky sou fakt hezký. Jo a s těma auto xenonama si měl asi recht. Nechal sem je zapnutý a od tý doby je nevypnul. Díkes.
PS: mrkni na tu odpadovou jednotku navi. Ty víš co.
Zatim čus, seš borec. Domluvíme to webasto.
právě by mě zajímalo jak ty pozičky makaj spolu s denním svícením a jak se to vlastně přepíná...
Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
Dettektorr píše:Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
hmmm to zní dobře.....vypadá to skvěle to vím....a ještě jedna otázka, na parkovačky(kroužky) blinkry svítěj??
Dettektorr píše:Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
Hmm to by se mi libilo taky na E60. Kdo to umí ?
fl světla mají oranžové diody už by to podle mě bylo moc rozsvícené a přeplácané
risa525tds píše:[quote="Dettektorr"]Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
Hmm to by se mi libilo taky na E60. Kdo to umí ?
fl světla mají oranžové diody už by to podle mě bylo moc rozsvícené a přeplácané
No to máš pravdu...ale něco by se mi libilo vzadu.. tam diody nemám
když se zapnou ty americke pozičky automatick y se k ním rozsvití kroužky (parkovačky) ale blinkry svítí jen vpředu?... co vzadu?... tam to amerika nemá?...
mmaty píše:když se zapnou ty americke pozičky automatick y se k ním rozsvití kroužky (parkovačky) ale blinkry svítí jen vpředu?... co vzadu?... tam to amerika nemá?...
ty jo se do toho začínám celkem motat....chtělo by to vyjádření snejka...
Ty US pozičky v př. blinkrech svítí v poloze 1 a 2. Tzn. spolu s normál parkovačkama (kruhama u fl) a koncovýma světlama plus v poloze 1 s US denním svícením a nebo v poloze 2 s normálníma potkávacíma světlama bez US denního svícení
HonzaK píše:Ty US pozičky v př. blinkrech svítí v poloze 1 a 2. Tzn. spolu s normál parkovačkama (kruhama u fl) a koncovýma světlama plus v poloze 1 s US denním svícením a nebo v poloze 2 s normálníma potkávacíma světlama bez US denního svícení
jasná....takže jakmile se šáhne na čudl tak svítěj blinkry