Zdravím, mám e39 528i r.v. 98 a mám problém, že i když mám natankovanou plnou nádrž, tak to ukazuje , že nemám dostatek benzínu.
Jinak samozřejmě mohu jezdit, vše ok, jen se nemohu spolehnout na to, kolik tam ještě je. Auto jsem nedávno koupil a předchozí majitel říkal , že je nejspíš ko plovák. Je to tak?? za kolik seženu nový?? díky všem za rady..skoty
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 stale ukazuje, ze mám prázdnou nádrž
Mrkni na konektor co jde do nádrže. Je pod zadní sedačkou. Vypoj ho a připoj nějakou 12v žárovku na ty slabé drátky a koukej na přístrojovku, jestli se hladina nezvedne.Když se ti žárovka rozsvítí, tak si ji napojil na čerpadlo
to má trošičku silnější drátky. Jestli máš dvojitou nádrž, tak by se to mělo zvednout na půlku. Pak plovák vyndej a proměř (1 i 2). Jestli budou plováky v pořádku, tak proměř drátky až k budíkum. Myslím že to byli hnědý a hnědo zelený? Nepamatuji si to, ale někdo mě když tak opraví 

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=92346
MOD: prosím nezakládejte témata, když už se tady stejný problém jednou řeší viz pravidla
MOD: prosím nezakládejte témata, když už se tady stejný problém jednou řeší viz pravidla