Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak zapojit zesilovac E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Raadii

#21 Příspěvek od Raadii »

Ok, ještě ten zbytek a hned jak se oteplí tak na to vlítnu. Díkec
Raadii

#22 Příspěvek od Raadii »

A ty dráty z repráků v platě teda vezmu kde? Nebo jak případně rozeberu plato abych se pod repráky dostal? Jinak woofer budu řešit jak už tady nebo někde jinde někdo psal: vyříznu díru do plechu za loketní opěrkou a tam bude čumět reprák z kufru do auta zadníma sedačkama....
Kane

#23 Příspěvek od Kane »

Ahoj, mám podobnej problém, na elektriku jsem totální lama a nechci si na autě něco poku*vit...
válí se mi doma dva solidní repráky, tak bych je dal místo skivaku dozadu pod loketní opěrku... jen bych potřeboval vědět, kam napojit dráty, a čím, co k tomu koupit (nějakou redukci či tak...)

Sorry jestli se ptám blbě, ale experimentovat se mi nechce, takže uvítám radu někog´ho zkušenějšího... :D

Díky
Delphinee
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Delphinee »

Zdravím všechny. Nemá někdo schéma zapojení zesilovače, co je v kufru u e39. Radio mam 2 din s navigaci. Chtel bych na nej pripojit convertor na chinch k zesilovaci. Takze potrebuji vztupy do nej a pak spinaci a repro. Dekuji moc.
Odpovědět