Chlapi, kdo mi poradí typ changeru, potřebuju koupit zásobník, neznám typ, ani rozměry. Mám nabídky z int. obchodu, ale potřebujou vědět buď na jaký typ měniče, či aspoň přibližné rozměry....
Ahoj,
Tak jsem se snazila zmerit:)
Zasobnik na CD ma velikost 13.5 x 12 x 3
Velikost ty krabicky cele (nemohla jsem ji vyndat, ale baj voko)
16 na sirku, 5 na vysku.... na delku nevim, ale kdyz je krabicka na CD dlouha 12, tak bych to videla tak na 15cm....
snad jsem pomohla:)
Ahoj, mám dotaz, když koupím toto: http://www.mp3auto.cz/bmw/bmw-business/ Kam to napojím do E60?Místo cd měniče, který mi tam chybí?:-DMá s tím někdo zkušenosti? byl bych rád, kdyby mi to četlo i dvd, ale nevím jestli by to šlo u navigace business. Moc díky.
jiriik píše:Ahoj, nemá někdo na prodéj CD měnič do E60? musím použít originální CD měnič nebo existuje nějaká alternativa ? Jak ho zapojím v e60 s navi bussines ?
ja si myslim, ze je blbost kupovat menic CD kdyz misto toho jde dat ten XCarLink nebo neco podobnyho, ale pokud na tom trvas, tak bych svuj mozna prodal.
cena by byla zhruba: cena XCarLink + co nejvetsi pametova karta + montaz
Selix píše:ja si myslim, ze je blbost kupovat menic CD kdyz misto toho jde dat ten XCarLink nebo neco podobnyho, ale pokud na tom trvas, tak bych svuj mozna prodal.
cena by byla zhruba: cena XCarLink + co nejvetsi pametova karta + montaz
Ale já nevím jestli ten xcarlink jde do mojeho auta...
pred casem jsme se na to dival a mel jsem za to, ze jsem nasel xcarlink (nebo neco v te cenove hladine), co jde pouzit s iDrive a navigaci business. bud to ted nemuzu jen najit nebo jsem se dival blbe
Selix píše:pred casem jsme se na to dival a mel jsem za to, ze jsem nasel xcarlink (nebo neco v te cenove hladine), co jde pouzit s iDrive a navigaci business. bud to ted nemuzu jen najit nebo jsem se dival blbe