Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Navigácia MK3 16:9
Počas sedenia v zamknutom aute som zistil že blbne navigácia v mojej e39 5/01 tour,počul som že CD sa stále načítava,cca 3min,potom zhasne aj kontrolka,za 10sekund sa znova spustí a kôl dokola.
Dal som cd von,nič sa nezminilo,svieti kontrolka 3min potom zhasne na pár sekúnd a zas sa spustí.Čo to?
Navigácia ide ináč bez problémov.
Nasral som sa a dal von šteker,pokial som zitil ktorý tak bol jeden vonku nesprávny.
Zmenilo sa mi menu,mal som tam len Nemčinu a Angličtinu,teraz tam mám myslím 6 jazykov.
Zmením Anglictinu na Nemčinu a zmenia sa aj F na C* a Mile na km,to nebolo.
Čo to?Funguje ináč tak ako má.
Dal som cd von,nič sa nezminilo,svieti kontrolka 3min potom zhasne na pár sekúnd a zas sa spustí.Čo to?
Navigácia ide ináč bez problémov.
Nasral som sa a dal von šteker,pokial som zitil ktorý tak bol jeden vonku nesprávny.
Zmenilo sa mi menu,mal som tam len Nemčinu a Angličtinu,teraz tam mám myslím 6 jazykov.
Zmením Anglictinu na Nemčinu a zmenia sa aj F na C* a Mile na km,to nebolo.
Čo to?Funguje ináč tak ako má.
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud zamkneš, mechanika za cca 2 min usne, zhasne LED... pokud cokoliv uděláš, odemkneš nebo cokoliv jiného, probudíš ji.
Pokud si odpojil konektor, menu se změní, pže ti to běží přes videomodul - už nemáš na výběr navigaci.
Navigace je nadřazená celému systému, pokud ji odpojíš, přebírá to videomodul.
Pokud si odpojil konektor, menu se změní, pže ti to běží přes videomodul - už nemáš na výběr navigaci.
Navigace je nadřazená celému systému, pokud ji odpojíš, přebírá to videomodul.
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud ji zapojíš zpět, menu se zase změní, někdy ne hned, ale až po usnutí.
Pokud usne a zase začne svítít, něco ji asi probudí.
Odpojit ji můžeš, když svítí, ale nesmíš se trefit do posledních 3 vteřin, to si ukládá data a pokud bys ji odpojil, už ti nenaběhne... Pak už jedině vyletovat a přehrát programátorem.
Takže lepší počkat až usne
Pokud usne a zase začne svítít, něco ji asi probudí.
Odpojit ji můžeš, když svítí, ale nesmíš se trefit do posledních 3 vteřin, to si ukládá data a pokud bys ji odpojil, už ti nenaběhne... Pak už jedině vyletovat a přehrát programátorem.
Takže lepší počkat až usne