Dnes mi bord zahlásil že mi nesvítí světlo. OK - výbojka je v čudu. Po dalším zapnutí světel ale žádná hláška, tak vylezu a ten co nesvítil, teď svítí fialově. A tak se to opakuje tak nějak na střídačku. Jednou nesvítí, pak zase fialově, pak zase ne...
Je to URČITĚ výbojka v hajzlu.?.? A co kupujete jako náhradu za origo? Vím, že čím levnější a neznačkové, tak menší životnost a bla bla bla... Ale osvědčily se vám výbojky s více Kelviny - 6000K, 8000K??? Osram, Philips, nebo nějaké NoName???
Osram a Phillips jsou jasně nejlepší, ale fakt krutě drahý. Já kupuju klasický neznačkový a bez problému. Kupuju výhradně 6000k, podle mne svítí nejlíp. 8000k už jsou dost do modra a svítí míň.
Na Plzeňské vedle Intercaru je servis. Tam mi prodali starší, ale dobrou. Jinak bych musel měnit obě, aby měli stejnou intenzitu. Je to trochu polovičaté, ale za hubičku.
Jeje, diky za tip. Zrovna v Intercaru jsem dnes byl. Petr chtel kontakt na nekoho kdo ma CD menic do jeho 528my. Samozrejme vybojky maji, ale ty ceny Hned po nedeli do MAGIC CARu skocim a snad budu mit stesti.
Jaký typ výbojky vlastně patří do xenonu E39 a kolik stojí? Ještě jsem jí neměnil,tak kdyby mi zhasla,abych věděl,co koupit. Musím pak vyměnit obě Nějaký tip na levný obchod Nebo najít na internetu _________________
E39 523i r.v.1999 M52B25TU DoubleVanos OrientBlau/dunkelblau
Tak opravdu nechápu to, že jsou výbojky drahý jak D1S nebo D2S jsou cenově uplně super. D1S se dá sehnat už kolem 600kč neorigo 1tkč osram.. a D2S to je už kolem 300kč a 500kč za osram atd... Prostě cena xenon výbojky už je skoro na ceně normál žárovky.. tak nechápu co řešíte..stačí koukat na net..
Do psí kundy, ráno začala jedna výbojka svítit fialově. Kouknu do ETK - vidím D2S. Jedu ke známýmu, vyjednám cenu, zajedu ke kámošovi na dílnu, vyndáme světlomet a tam D1S.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Taky bych se připojil k tématu a zeptal se ,jaké kandele nejlépe koupit.
Na netu toho je spousta a za solidní ceny ,jedná se mi především o to,ať to dobře svítí ,nejen vypadá.
Díky.
vzornicku je hafec....to chce real foto a zkusenosti. Vetsinou se kupuje 6000k,pry je to ideal mezi 4300 a 8000.
Ale bojim se aby uz i 6000 nesvitilo do modra, pak v desti a v ruznych podminkach je to na kokot...
xenony-levne.cz , jsem si právě objednal D2S 8000k , až namontuju , řeknu Vám jak to svítí.
A chtěl jsem se zeptat,k origo startéru asi nepotřebuju žádný ten zátěžový modul,že?
Protože odkaz viz výše píšou ,že když to bliká, může to být tím.
Já tedy světla ještě ani nemám namontovány , ale i tak se ptám.
Díky.
Vlasta píše:Do psí kundy, ráno začala jedna výbojka svítit fialově. Kouknu do ETK - vidím D2S. Jedu ke známýmu, vyjednám cenu, zajedu ke kámošovi na dílnu, vyndáme světlomet a tam D1S.
no a co jako? to udelalo nejake prase... uz odjakziva se davaji do bmw d2s.. oni sou vlastne uplne stejne a kompatibilni... me jednou zdechla vybojka koukam v jednom d2s a v druhem d1s.. rikam no pica co to je... tak sem dal 2x d2s a jebat... proste jen cunarna nic vic. ono to tam padne oboji....
E65DRIVER píše:Tak opravdu nechápu to, že jsou výbojky drahý jak D1S nebo D2S jsou cenově uplně super. D1S se dá sehnat už kolem 600kč neorigo 1tkč osram.. a D2S to je už kolem 300kč a 500kč za osram atd... Prostě cena xenon výbojky už je skoro na ceně normál žárovky.. tak nechápu co řešíte..stačí koukat na net..
Zajímalo by mě kde koupíš D2S osram výbojku za 500 kč????