Ahoj, byl jsem v myčce a po umytí jsem si všiml vody v zadní části pro nohy za spolujezdcem....teče mě to přes lištu a slyšel jsem, že se ucpává nějakej odtokovej kanálek....kde pak ho najdu abych se na to podíval... ví to někdo? Díky za rady
nazdar, to asi nebude upchaty kanalik, ale skor znama choroba vacsiny E39 - odlepena akusticka (alebo aka je to) izolacia pod tapecom dveri. Ja som to iste riesil pred par tyzdnami. Treba dat dole tapec, a bud vymenit tu izolaciu za novu a prilepit niecim lepsim ako je ten povodny shit, alebo nechat existujucu a prilepit to na tych odlepenych miestach poriadnym pocasiu odolnym lepidlom a este to po obvode utesnit silikonom, ako som to spravil ja, a odvtedy tam nemam ani kvapku vody Este je dobre aj vyhnut ten koberec pod nohami, lebo pod nim je niekolko cm molitanu a ten bude asi kompletne nasiaknuty vodou. Ja som tam mal male jazero a susilo sa mi to dva tyzdne.
Hlavně zvedni ten koberec !!! Já jsem se na to chtěl vykašlat, trošku to začalo smrdět, tak jsem ho zvedl a zůstal jsem čučet Bylo tam normální jezero a ten molitan obsahoval alespoň litr vody. Schlo mi to taky 2 týdny. Hrůza...
Jj, s kobercem je to pravda, jsou tam hektolitry vody a potom hnije podlaha. Já to vyřešil tak, že jsem povolil přední sedačky, koberec jsem nadzvedl a auto našteloval tak, aby tam šlo slunce - půl dne jedna strana, potom auto otočit a druhá, za den pěkně suchoučko
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
OK rozdělám to a zkusím to vysušit....dnes jedu kupovat ten lepici silikon a zitra teda na tom začnu dělat...ještě že počasí přeje protože nemám garaž
Díky kluci
Dopadlo to dobře....rozdělal jsem tapecír a opravdu ta "vodní clona" byla odlepena....tzn starý silikon jsem odstranil a odmastil a nanesl nový silikon a utěsnil/přilepil tu "vodní clonu" a je klid...nic do auta neteče
No ja mel uplne stejny problem, dvakrat kaluz vzadu. Zjistil jsem ze tesneni na dverich je v jednom miste odlepene a zenesene spinou, proste jsem to jen vycistil a prestalo do auta tect. Tak nevim jestli to byla zrovna tato pricina, ale pomohlo to.
ja mam v E39 v kombajnu vzadu za soferem rybnik a za spolujezdcem rybnicek. Ale pod nohama. Sem to vysal, byli toho tak 2litry a s penou. Takze bud mycka, nebo tepovanim. Jeste jsem to sice neotviral, ale taky mne to ceka
už to psali víš a je to i v tom odkaze co tu sem někdo dával! A pokud máš těsnění cajk, tak to bude ta clona. Stačí sundat tapec a hned to uvidiš, práce na chvilku.