Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nahrada ovladani cd menice za BC
Zdravím vás pánové, měl bych na vás dotaz..
V mé e39 (po face 2001) mi odeslo kazetove radio( nehrajou mi predni repra) prej dusledek nejhake zatecene vody.. pod kazetou mam ovladani cd menice.. (cd menic nepouzivam nebo mi nejak nefunguje). kazetove radio uz jsem si sehnal a laka me tam misto toho ovladani cd menice hodit velky BC. v mé e39 mám jen maly BC pod budíkama.. A otázka je takoá jestli je to vůbec mozne.. případne co pak bude potřeba udělat (dodělat) aby BC fungoval, dík Michal
V mé e39 (po face 2001) mi odeslo kazetove radio( nehrajou mi predni repra) prej dusledek nejhake zatecene vody.. pod kazetou mam ovladani cd menice.. (cd menic nepouzivam nebo mi nejak nefunguje). kazetove radio uz jsem si sehnal a laka me tam misto toho ovladani cd menice hodit velky BC. v mé e39 mám jen maly BC pod budíkama.. A otázka je takoá jestli je to vůbec mozne.. případne co pak bude potřeba udělat (dodělat) aby BC fungoval, dík Michal
-
- Kontaktovat uživatele:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... de=results
hned na první půlce první stránky máš dva odkazy ze sekce 5er který se tě týkají.
Net.
hned na první půlce první stránky máš dva odkazy ze sekce 5er který se tě týkají.
Net.
-
- Kontaktovat uživatele:
aha, poslal jsem jen odkaz na vyhledávání jako takové, omluva :c))
po zadání 4:3 16:9 je ve výsledku mj. totok:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=56602
Net.
po zadání 4:3 16:9 je ve výsledku mj. totok:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=56602
Net.
-
ano chci to presne tak jak pise Brath... velkou navigacku nechci...
a zajimalo by me jestli s tim ma nekdo zkusenosti:) a kazetu tam chci nechat kvuli tomu ze mam misto ni udelane BT.. takze zapnu jakoby kazetu, dam tape mode a hrajou mi pisnicky z mobilu pres BT. cd menic mam kaput tak bych to chtel zrusit a nahradit tim BC

No asi by to chtělo upřesnit pojmi a na co to chceš. BC je palubní počítač a je pod budíkama dělaj se dvě verze.
1. malé BC co ti ukazuje spotřebu,dojezd, atd. Ovládá se páčkou blinkru s bc tlačítkem.
2. velké BC má vjetší display zobrazuje stejné funkce jako malé BC a navíc například vypisuje závady auta, zobrazuje ti pod budíkama třeba jaký cd posloucháš atd.
další pojem je MID display, nachází se pod rádiem ( rádio je jen pod tou krzcí lištou) MID display zobrazuje a ovládá radio, protože rádio nemá display a nemá tolik ovládacích čudlů. Je zase malej MID a velkej MID. A ten velkej MID dělej s tlačítkem BC nebo bez něj.
Velkej MID bez tlačítka BC se používá u aut s malym BC( paludním PC).
Velkej MID s tlačítkem BC se používá u aut s velkym BC, kde se zobrazujou na MID hodnoty z velkýho BC a tim tlačítkem se třeba musí nulovat prům. spotřeba.
Tak a teď mi napiš proč tam chceš, jestli dobře chápu, velkej MID? Jen kvuli vzhledu bude ti stejně ovládat jen rádio.
1. malé BC co ti ukazuje spotřebu,dojezd, atd. Ovládá se páčkou blinkru s bc tlačítkem.
2. velké BC má vjetší display zobrazuje stejné funkce jako malé BC a navíc například vypisuje závady auta, zobrazuje ti pod budíkama třeba jaký cd posloucháš atd.
další pojem je MID display, nachází se pod rádiem ( rádio je jen pod tou krzcí lištou) MID display zobrazuje a ovládá radio, protože rádio nemá display a nemá tolik ovládacích čudlů. Je zase malej MID a velkej MID. A ten velkej MID dělej s tlačítkem BC nebo bez něj.
Velkej MID bez tlačítka BC se používá u aut s malym BC( paludním PC).
Velkej MID s tlačítkem BC se používá u aut s velkym BC, kde se zobrazujou na MID hodnoty z velkýho BC a tim tlačítkem se třeba musí nulovat prům. spotřeba.
Tak a teď mi napiš proč tam chceš, jestli dobře chápu, velkej MID? Jen kvuli vzhledu bude ti stejně ovládat jen rádio.
ano takze je to tak jak pises.. tim padem se teda jedna o velky MID a chtel jsem ho tam dat jen z toho duvodu ze mi nejde cd menic, tak tam nepotrebuji jeho ovladani, a misto toho budu mit neco co je uzitecne.. myslel jsem ze tam bude ten BC fungovat.. ale pokud mi to bude uvladat a zobrazovat jen to radio tak to tam muzu nechat to co tam mam ted