Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Predni svetla e60
Ahoj,
mam par otazek co se tyce svetel na e60. Nejdriv jedna na rozehrati - jakou tam mam zarovku, nevi nekdo?:) Nesviti mi levy xenon, takze budu asi potrebovat novou vybojku, ale jakou mam hledat?
A druha vec - pripada mi, ze ty svetla spatne sviti a ze jsou takovy "zamazany" a nejsou pruzracne cisty, koukala jsem po netu a zjistila jsem, ze "repase svetel" je presne to, co by to asi potrebovalo. Tak se vas chci zeptat - doporucite mi nekde, kam s tim mam zajet a kde mi to vycisti a svetlo bude opet pekne "pruzracne"? Nejake zkusenosti? Ted jsou ty svetla takovy mlicny a asi prave proto to spatne sviti.
Dekuju za rady, M.
mam par otazek co se tyce svetel na e60. Nejdriv jedna na rozehrati - jakou tam mam zarovku, nevi nekdo?:) Nesviti mi levy xenon, takze budu asi potrebovat novou vybojku, ale jakou mam hledat?
A druha vec - pripada mi, ze ty svetla spatne sviti a ze jsou takovy "zamazany" a nejsou pruzracne cisty, koukala jsem po netu a zjistila jsem, ze "repase svetel" je presne to, co by to asi potrebovalo. Tak se vas chci zeptat - doporucite mi nekde, kam s tim mam zajet a kde mi to vycisti a svetlo bude opet pekne "pruzracne"? Nejake zkusenosti? Ted jsou ty svetla takovy mlicny a asi prave proto to spatne sviti.
Dekuju za rady, M.
No, ale ja jsem technik asi jako vy hospodynky:) Takze sice napad s brusnou pastou je fajn, ale ja to svetlo ani nevyndam:( Ale dekuju za radu.
Tomuhle panovi jsem dneska psala a jsem rada, ze ctu vyse, ze s nim nemam nic zacinat. Uz jen cena za novou vybojku s vymenou me zaskocila. Psal cena 1500 za vybojku a vymenu. Ale at koukam, jak koukam, tak na netu za xenonovou vybojku H7 jsou ceny kolem 500, takze chce 1000 za vymenu? To radsi poprosim sikovne kolegy:(
Takze - nikdo nema DOBRE zkusenosti s nejakym servisem, kde by mi svetla nalestili?
Tomuhle panovi jsem dneska psala a jsem rada, ze ctu vyse, ze s nim nemam nic zacinat. Uz jen cena za novou vybojku s vymenou me zaskocila. Psal cena 1500 za vybojku a vymenu. Ale at koukam, jak koukam, tak na netu za xenonovou vybojku H7 jsou ceny kolem 500, takze chce 1000 za vymenu? To radsi poprosim sikovne kolegy:(
Takze - nikdo nema DOBRE zkusenosti s nejakym servisem, kde by mi svetla nalestili?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš xenon, tak tam máš výbojku D2S...Nejlépe Osram nebo Philips, ale můžeš dát i levnější, nedávno jsem je měnilDinga píše:Ahoj,
Dekuju za rady, M.

tady máš odkaz kde je to popsáno, svoje zkušenosti jsme tam raději ani nepsal http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 38&start=0Dinga píše:No, ale ja jsem technik asi jako vy hospodynky:) Takze sice napad s brusnou pastou je fajn, ale ja to svetlo ani nevyndam:( Ale dekuju za radu.
V E60 může bejt jak D2S, tak D1S, onehdá jsem to taky řešil, koupil jsem D2S a po demontáži zjistil, že jsou tam D1S
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je zajímavé, že ve stejném modelu jsou rozdilné žárovky... to model před FL má čím to je, že se to liší?Vlasta píše:V E60 může bejt jak D2S, tak D1S, onehdá jsem to taky řešil, koupil jsem D2S a po demontáži zjistil, že jsou tam D1S
Jak mám vyřešit, že se mi nenatačí xenony do zátáček ? Mám špatný motorky ? Kdy je sehnat ?