ahoj,dotaz,koupil jsem si mpaket naraznik.Puvodni obyc jsem rozstipl o led.Zkousel jsem prilozit m5 naraznik a nevychazi me to na blatniky jinak vsechny srouby sedi.Musi se menit blatniky??Me to prijde blbost.V acr maji pouze jeden typ blatniku na bmw e60
U e39 je rozdíl jen v tý velký mřížce.Mpaket tam má před mřížkou ještě horizontálně lakovanou příčku,Mko má jen mřížku.Ta mřížka jde vzájemně prohazovat.
Kail píše:U e39 je rozdíl jen v tý velký mřížce.Mpaket tam má před mřížkou ještě horizontálně lakovanou příčku,Mko má jen mřížku.Ta mřížka jde vzájemně prohazovat.
jo jo přesně tak jen tou lištou se to liší už jsem dnes zakoupil na vrakovišti a půjde do laku.
kocourpisek píše:ahoj,dotaz,koupil jsem si mpaket naraznik.Puvodni obyc jsem rozstipl o led.Zkousel jsem prilozit m5 naraznik a nevychazi me to na blatniky jinak vsechny srouby sedi.Musi se menit blatniky??Me to prijde blbost.V acr maji pouze jeden typ blatniku na bmw e60
Ak máš naozaj naraznik M5 a povodne blatniky tak ti to asi nesadne. Dedukujem z toho že kamoš ma M-paketový nárazník a M5 blatníky s mriežkami a sú tam iné úchyty a vznikla mu tam taká špára. Podla mna sa to dá prerobiť lebo som už videl kombináciu M5 blatníky a Mpak. nárazník napr tu v tomto linku - ale blatník na obrázku môže byť aj prerobený tak, že je do povodného blatníka navarený bočný grill.