Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zadní lampy

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
petazbudejic

#1 Příspěvek od petazbudejic »

Ahoj,mám e39 rv 2002, a přestalo mi svítit jedno ze čtyř koncových světel, blinkry a couvačky se mění snadno,ale jako se vyměňuje žárovka,nebo co to tam vlastně je jsem nepřišel,a to jsem tu lampu měl i celou venku.díky za radu Petr
Mountainbiker

#2 Příspěvek od Mountainbiker »

Jaký máš auto (touring/sedan), a které světlo nesvítí - to co je na karoserii, nebo to co je na víku kufru?
petazbudejic

#3 Příspěvek od petazbudejic »

Je to touring, a nesvítí řidičovo strana v kufru...ale na výměnu je to jedno,všechny čtyři lampy to mají udělaný stejně.Teda pokud mi nechceš tvrdit, že se ta žárovka vyměnit nedá.
stallker

#4 Příspěvek od stallker »

Nedá, není v tom žárovka, ale plošňák s diodama. V místě, kde jsou diody, musíš do toho černýho plastu vypálit (třeba pájkou) okýnko (5x2cm), povytáhnout plošňák a nejlépe mikropájkou prohřát všechny nožky, bude tam někde studeňák. Dělal jsem s kámošem to samé minulý týden, taky levý vnitřní.

Samozřejmě než to začneš kuchat, zkus do patice strčit normální žárovku, jestli dam jde vůbec proud , může být klidně zlomenej drát v pantu pátých dveří.

Marian
petazbudejic

#5 Příspěvek od petazbudejic »

děkuji za info a za radu, zkusím si s tím pohrát.
Odpovědět