Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nepoznate niekto 545i praha?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
spawner

#1 Příspěvek od spawner »

caute , neviem kam som to mal dat, ale paci sa mi tato 545i , nepoznate niekto? http://bmw-rad-5.autobazar.eu/545i-id2121165.html
Dakujem
Coulan

#2 Příspěvek od Coulan »

Vypadá pěkně ale tolik bych za benzín určitě nedal!!
540david

#3 Příspěvek od 540david »

to Coulan: :roll: :roll: nechápu význam Tvého příspěvku!!!!!! To je jako rada ohledně položeného dotazu? Proč to tady furt někdo zasírá OT!!!

to spavner: pokusím se ti na ní podívat zítra osobně. :-)
bmw--jury

#4 Příspěvek od bmw--jury »

Coulan píše:Vypadá pěkně ale tolik bych za benzín určitě nedal!!

Sorry , že tady píšu vím ,že to není k tématu . Ale ta cena podle mě není špatná beru to jenom podle fotek samozřejmě vůbec nevím v jakém stavu to auto je .....
Ale ted k tomu proč sem píšu ...nechápu lidi jako ty ....co hned z fleku řeknou , že je to blbí , že jedině diesel.... :D :D je jasný , že to auto bude mít jinou spotřebu jak 530D ale myslím ,že za ten pocit jak to pojede to určitě bude stát :)

Sám vím , když se občas projedu v autě otce co má podobnej výkon jen je kapku lechčí jak 5 :) :) Tak si říkám mě je to jedno kolik by to žralo ...klidně bych jedl suchej chleba a pil vodu .... za ten pocit když člověk zešlápne plyn a to auto hned táhne a furt jede...a zrychluje :) :D
spawner

#5 Příspěvek od spawner »

540david píše:to Coulan: :roll: :roll: nechápu význam Tvého příspěvku!!!!!! To je jako rada ohledně položeného dotazu? Proč to tady furt někdo zasírá OT!!!

to spavner: pokusím se ti na ní podívat zítra osobně. :-)

dakujem pekne , lebo som z kosic, a celkom ma to auto zaujalo ale vies ist sa len pozriet a zistit ze to auto nestoji zato taku dlhu cestu :)
ja by som to osobne dal na plyn keby to auto bolo ok a mam vykon aj spotrebu :)))
dakujem
540david

#6 Příspěvek od 540david »

Dnes jsem se tam bohužel nedostal. Ale okouknu to. ;-)
Coulan

#7 Příspěvek od Coulan »

bmw--jury píše:
Coulan píše:Vypadá pěkně ale tolik bych za benzín určitě nedal!!

Sorry , že tady píšu vím ,že to není k tématu . Ale ta cena podle mě není špatná beru to jenom podle fotek samozřejmě vůbec nevím v jakém stavu to auto je .....
Ale ted k tomu proč sem píšu ...nechápu lidi jako ty ....co hned z fleku řeknou , že je to blbí , že jedině diesel.... :D :D je jasný , že to auto bude mít jinou spotřebu jak 530D ale myslím ,že za ten pocit jak to pojede to určitě bude stát :)

Sám vím , když se občas projedu v autě otce co má podobnej výkon jen je kapku lechčí jak 5 :) :) Tak si říkám mě je to jedno kolik by to žralo ...klidně bych jedl suchej chleba a pil vodu .... za ten pocit když člověk zešlápne plyn a to auto hned táhne a furt jede...a zrychluje :) :D[

Já nemám nic proti benzínu je v tom super svezení ale třeba např. já nejezdím měsíčně 5 000km a při spotřebě toho 545i bych se asi za půl roku na něj mohl jen dívat takže jsem dal přednost 530d.Nic víc proti tomu nemám
bmw--jury

#8 Příspěvek od bmw--jury »

Jasný to chápu... :) ono to jenom vyznělo tak ,že benzím je na nic a diesel je nejlepší...Samozřejmě chápu lidi co toho hodně najezdí ,že by se jim benzín v tomhle obsahu ...dost prodražil.... :D
mmaty
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mmaty »

nechci to tady nějak zasírat já najedu za rok 50 a nad naftou jsem ještě nepřemýšlel jelikož jsem si ji zkusil kamaradi taky a já si nestěžuji kdežto oni jo a jdou taky do benzínu a to najedou víc... když si vezmu co stojí na naftě čerpadlo vstřiky, turbo dvouhmota atd.... já do auta nedám vubec nic krom spotřebních věcí který oni dají navíc k tomu... takže za mětřeba jedině benzín kromě starých motoru tdi od vw který vydrželi uplně všechno a nevysrali se což o novějších se říct nedá...
540david

#10 Příspěvek od 540david »

Ahoj,
tak jsem se tam byl dnes podívat a auto se dopoledne prodalo. :-(
Odpovědět