Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nepoznate niekto 545i praha?
Coulan píše:Vypadá pěkně ale tolik bych za benzín určitě nedal!!
Sorry , že tady píšu vím ,že to není k tématu . Ale ta cena podle mě není špatná beru to jenom podle fotek samozřejmě vůbec nevím v jakém stavu to auto je .....
Ale ted k tomu proč sem píšu ...nechápu lidi jako ty ....co hned z fleku řeknou , že je to blbí , že jedině diesel....

Sám vím , když se občas projedu v autě otce co má podobnej výkon jen je kapku lechčí jak 5

540david píše:to Coulan:![]()
nechápu význam Tvého příspěvku!!!!!! To je jako rada ohledně položeného dotazu? Proč to tady furt někdo zasírá OT!!!
to spavner: pokusím se ti na ní podívat zítra osobně.
dakujem pekne , lebo som z kosic, a celkom ma to auto zaujalo ale vies ist sa len pozriet a zistit ze to auto nestoji zato taku dlhu cestu

ja by som to osobne dal na plyn keby to auto bolo ok a mam vykon aj spotrebu

dakujem
bmw--jury píše:Coulan píše:Vypadá pěkně ale tolik bych za benzín určitě nedal!!
Sorry , že tady píšu vím ,že to není k tématu . Ale ta cena podle mě není špatná beru to jenom podle fotek samozřejmě vůbec nevím v jakém stavu to auto je .....
Ale ted k tomu proč sem píšu ...nechápu lidi jako ty ....co hned z fleku řeknou , že je to blbí , že jedině diesel....

Sám vím , když se občas projedu v autě otce co má podobnej výkon jen je kapku lechčí jak 5

Já nemám nic proti benzínu je v tom super svezení ale třeba např. já nejezdím měsíčně 5 000km a při spotřebě toho 545i bych se asi za půl roku na něj mohl jen dívat takže jsem dal přednost 530d.Nic víc proti tomu nemám
-
- Kontaktovat uživatele:
nechci to tady nějak zasírat já najedu za rok 50 a nad naftou jsem ještě nepřemýšlel jelikož jsem si ji zkusil kamaradi taky a já si nestěžuji kdežto oni jo a jdou taky do benzínu a to najedou víc... když si vezmu co stojí na naftě čerpadlo vstřiky, turbo dvouhmota atd.... já do auta nedám vubec nic krom spotřebních věcí který oni dají navíc k tomu... takže za mětřeba jedině benzín kromě starých motoru tdi od vw který vydrželi uplně všechno a nevysrali se což o novějších se říct nedá...