Ano,třeba moje TDSo mělo poměrně slušnou výbavu včetně vyhřívaný kůže,samoztmívacího zrcádka a spousty dalšího z fabriky,byl to rok 95,ale vzádu jsem měl švihadla (nechápu,asi to bral kupující tak že vzadu nejezdí ) a příprava tam vůbec nebyla.
Na druhou stranu třeba velkej Board stačilo jen nacvaknout .Ale předpovědět se ta příprava opravdu nedá...
To je pravda, že máš zdravého fešáka a se zajímavou barvou! Mě se líbí a hlavně dokáže na...t, když se někdo pomazlí s autem jako Luďek,
Služebníček,děkuji . Jinak na podzim opět,pro změnu soused od naproti,70-ti letej klobouk,co si doma zapomněl brejle... Couval a "já Vás neviděl"... Mám holt malý auto s nenápadnou barvou... Prostě tenhle Helmut mi nějak nosí smůlu
Nevíte,jestli každá e34 má přípravu na výhřev sedaček.....
Těžko říci,moje "94 štekry pod kobercem má,původně tam byla látka bez výhřevu a el. Tak stačí jen nadzdvihnout ten nařízlej kus koberce před zadním ofukem .
já měl 93 a pod sedačkou byl štekr, měl jsem hadr bez výhřevu,ale neměl jsem relátka atd jen tem kablík se štekrem takže nestačí pouze vyměnit sedačku.
no opatreni proti hniti prednich blatniku je fakt sranda. staci vzit wapku, otevrit dvere a mezerou mezi prahem-blatnikem-dverma tam valit vodu, dokud nezacne spodem vytejkat cista. docela to trva. a nebo dokud se nevyvali vyrezlej kus blatniku;-)