ajfel píše:sehant ixo v dobrem stavu nebude uplne jednoduche ani v de .. podle me .. zas tak moc jich neni .. a kdyz jsem prodaval svoje, nikdo ho pul roku nechtel
Jinak k tvemu bejvalemu autu... neni nahodou ted v cb..?? Mi ho znamej urcite nabizi... je v automatu vid..?? chce za nej mezi 40-50tis. . bohuzel mi rekl, ze ten ventil na nem taky kape.
Na tohle jsem koukal, sere me ze je takovou dalku. s dopravou by to vyslo na dost raketu, ale zda se, ze ma nivo ok ale to muze bejt klam, mohli ho natocit a nivo se dotlacilo.
No zkusim jeste hledat... nicmene stale pokud by se nasel nekdo kdo ma zkusenost s odstranenim nebo odpojenim Nivo regulace tak mam zajem se neco dozvedet.
coz to me nevadi, zabejvam se upravou a stavbou aut, tak bych si podvozek vyresil, stejne to chci poslat k zemi.. ale trapi me ta elektronika. Protoze uz jak to prosakovalo tak to vyhazovalo chybu na pristrojovce kvuli unikajicimu tlaku. A vypinalo to 4x4. toho se bojim te elektroniky. prestavba jako takova me moc starosti nedela.
ajfel píše:sehant ixo v dobrem stavu nebude uplne jednoduche ani v de .. podle me .. zas tak moc jich neni .. a kdyz jsem prodaval svoje, nikdo ho pul roku nechtel
Jinak k tvemu bejvalemu autu... neni nahodou ted v cb..?? Mi ho znamej urcite nabizi... je v automatu vid..?? chce za nej mezi 40-50tis. . bohuzel mi rekl, ze ten ventil na nem taky kape.
jo, je v cb ...
ventil prolinal .. ale kapaliny neubyvalo ... takze jsem to neresil ...
nikdy zadna louze ani nic podobneho ..
cena je dost nizko ... rekl bych, ze musi byt prodejne draz ..
po tom, co jsme na nem vse udelal ... a nestihl opotrebovat ...
extreme píše:coz to me nevadi, zabejvam se upravou a stavbou aut, tak bych si podvozek vyresil, stejne to chci poslat k zemi.. prestavba jako takova me moc starosti nedela.
poslat dolu? ... co tam bude pasovat za tlumice dopredu?
budes neco prevarovat?