Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 530d stále nouzový režim!Konečně VYŘEŠENO!
Většinou na 5.rych.stupeň při určité rychlosti od 120 do 200 mě to prostě vyplo.Úplně bez výkonu.Nedalo se nikoho ani předjet a pak jsem musel vypnout motor a znovu nastartovat a pak to zase jelo.
Myslel jsem že jsem to vyřešil tím naft.filtrem protože mi to ten den jezdilo normálně ale dneska mi to udělalo znova.Asi jsem to předčasně zakřikl! Už fakt nevím co s tím.
Myslel jsem že jsem to vyřešil tím naft.filtrem protože mi to ten den jezdilo normálně ale dneska mi to udělalo znova.Asi jsem to předčasně zakřikl! Už fakt nevím co s tím.
- cmelak
Taky mi tohle dělá občas E39 530D když jedu svižnějc a chtěl jsem předjet, dupnu na to a rozsvítí se DDE (takový to žhavení) a úplně to ztratí výkon, za jízdy jsem to normálně chcípnul a nastartoval a jelo to dál. Všechny filtry měněný..
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
No tak dnes se mi to stalo taky, předjel jsem kolonu ve 200 km/h, pak jsem zvolnil na 140 a chci předejet, sešlápnu plyn, skočí DDE a auto ztratí výkon, i když ne tak markantně, že bych nepředjel. Vypnu, nastartuju, zhasne DDE a všechno OK. Palivový čerpadlo v nádrži je nový, palivovej filtr taky. BMW 530d 142 kW 2001.
- cmelak
Tak to ze mi to obcas, kdyz seslapnu plyn na plno v nizkejch otackach hodi do nouzovyho rezimu jsem si uz tak nejak zvyknul a opravdu to svadim na to palivovy cerpadlo pod ridicem, protoze ted uz se mi stalo to ze jsem to po vypnuti motoru kdyz se mi to do toho nouzaku opet hodilo, nenastartoval a musel jsem odsroubovat kryt pod ridicem a klepnout na cerpadlo a pak to chytlo, ted to jinak nenastartuju takze shanim cerpadlo... 

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD