Zdravim.Mam takovy dotaz.Dnes mi nejaky dobrak poskrabal klickem cele auto a tak me ceka celolak Auto mam v carbon black metal,krasna barva ale moc se mi libi bila.nemuzu se rozhodnout zda si ji nemam nechat dat na e60 M- packet?byla by v kombinaci cerne strechy,zadniho difuzoru,zrcatek a carbon ledvinek.auto bude mit M5 alu 19. Co vy na to?poradte... diky...
Bílá je hezká modní záležitost, pokud v noci projíždíš v naleštěném bílém autě, vypadá to prostě krásně... ale i tak bych zůstal u černé, hodí se k tomu a bude to vždycky super. takže za mě černá.
Ještě k tomu celolaku, nevyplatí se dát na auto folie? Myslim že vyjde levněji a až tě omrzí, tak ti jí strhnou a daj ti jinou barvu... Dělá to tady kámošovo známej a jezdí tu jedna bílá E61 s černou střechou, Porsche Cayene v černym matu s oranžovejma doplnkama a spousta další luxusních i sračkovitejch aut a vypadá to fakt dobře a od laku to nepoznáš.
hm,takze cerna vede musim se rozhodnout do pondeli nez to dam do lakovny tak uvidim. jinak mi kamarad rikal ze bila se udrzuje podstatne lepe nez cerna
No já měl černou Oktávku a černou už nikdy více! Na e60 v m-packet vypadá moc krásně ale musí být stále čistá jinak je to o ničem.Umyl jsem to a za 10 min bylo vše vidět prach atd.Když jsem to umyl a vodu nestáhl úplně do sucha jak to zaschlo byla to katastrofa.Samé fleky,Teď mám e39 ve stříbrné a je to super.Pokud je sucho tak není nic vidět.Já osobně chci koupit e60 ale jedině bílá a m-packet.To je můj názor
Rozhodně černou!Tady není co řešit...
Za prvé na e60 (ještě s M-packetem) absolutně nejlepší barva,to auto vypadá strašně "dravě" A za druhé to alespoň nebude bastl u motoru atd. bílej...
Jestli neřešíš peníze tak nech stříknout to co je poškozený do stejný černý a zkus tam dát třeba tu bílou fólii jak už tu zaznělo,když tě to omrzí nebo při prodeji to prostě sloupeš...Ale je to dost peněz.
Coulan píše:No já měl černou Oktávku a černou už nikdy více! Na e60 v m-packet vypadá moc krásně ale musí být stále čistá jinak je to o ničem.Umyl jsem to a za 10 min bylo vše vidět prach atd.Když jsem to umyl a vodu nestáhl úplně do sucha jak to zaschlo byla to katastrofa.Samé fleky,Teď mám e39 ve stříbrné a je to super.Pokud je sucho tak není nic vidět.Já osobně chci koupit e60 ale jedině bílá a m-packet.To je můj názor
souhlasím s tím¨to názorem.. po všech černých, krásné avus blau atd.. /všechno barvy náročné na údržbu) jsem skončil taky u stříbrné e39 a tu barvu prostě miluju... zajedu na myčku a auto jak nové...nemusím utírat, leštit.. zaden prach na tom není vidět..prostě pecka..
a co se týče bílé, tak na trojce, pětce nebo sedmě je to barva ze které jsem já osobně úplně mimo.. vypadá to moc pěkně
Nebud blázen a nech tam černou barvu. Jaká tam byla. Jinak by to bylo prznění auta a pak při prodeji se to bude řešit a cena prodeje bude zase uplně jinde.
Navíc auto bude dvojbarevné.
Nech to stříknout do origo barvy co je a pokud chceš experimentovat tak vem bíle folie at máš klidné spaní kdyby ten magor s hřebíkem znovu přišel.
Takže za mě origo černá plus 19-20" luxusní ALU a vypadá BMW perfektně.