Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prosim smazat.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Delphinee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Delphinee »

No mam to cele s auta venku, zvlast tlumic, zvlast pruzina. Tlumic jed soprocentne dobry. Zalezi co je u vnitr, plyn, kamapila, nebo plynokapalinove, vse se chova ruznorode. Vim, ze tlumic je na stopro vporadku to jsem byl na testech, nez to menim. Bolest je, ze na to muzsi byt nejaky pripravek, nebo nejaky hacek, aby se ta pruzina stahla co nejvice. coz stahovaky formy obejmuti pruziny neda. To by chtelo stahovaky takove co se do toho vlozi nejlepe tyto, ktere nemam http://www.toolshop.mihu.cz/index.php?i ... akc=detail
Takze co ted. Vidim to na bmw a tam mi rekli pul hodiny prace litr, coz je mazec. A rukou to nezvednu, leda zvedakem a to tam zase nevlozim pruzinu, protoze to rychle sjede dolu. No takzze dvou deni prace je k placi. Dalsi otazka co rizeni nevi nekdo? Zdali na obyc rizeni pujde dat ze servotronika s tim, ze nezapojim do toho elektriku. Jiny nemam.
bibikuba

#2 Příspěvek od bibikuba »

Myslím že si vystačíš ze stahovákama obyčejnejma cca kolem 1 500kč :D Jestli jsi to ale nikdy nedělal a nemáš vercajk bál bych se bejt tebou o zdraví :D :D http://www.stahovaky-obchod.cz/univer-s ... -usp-1000/
DirtyHarry

#3 Příspěvek od DirtyHarry »

Myslím že si vystačíš ze stahovákama obyčejnejma cca kolem 1 500kč

Dělám to se srágorama Starline (ano,z Kelly) kdysi za 380,- a jde to dobře :wink: . Bez stahováků (jakýchkoliv) se nehneš...
jararak

#4 Příspěvek od jararak »

mam kurva velky zverak, do neho narvem celu pruzinu a pomaly stahujem, kolko stiahnem, tolko si pritiahnem pasove gurtne (tie ktorymi si vies zaistit naklad proti posuvaniu, ale nie take s hakom, ale take s prackou ako z opasku). ak to je stiahnute uz dost, zmontujem cely tlmic ako ma byt, nasadim ho a potom s bozou pomocou povolim, prva rana je statna ;), cim viac tych gurtni mas, tym lepsie, chce to aspon 2, idealne 3.
E30STORM

#5 Příspěvek od E30STORM »

Taky nápad :D , to vyzkouším :D
pepik5

#6 Příspěvek od pepik5 »

Panove bacha.Kdo videl jak vystreli pruzina ten ma jasno,kdo to jeste nevidel nebo to stahuje bez stahovaku je blazen.Kdysi jsem take nezkusene rozsrouboval tlumic,ale od VW Golf,mensi a byla to pecka jak prase,ani jsem se nestacil pos.at.Nedokazu si predstavit vylitnout pruzinu daleko vetsi treba z bava.Hodne stesti nebo poradnej vercajk.
Frax

#7 Příspěvek od Frax »

pepik5 píše:Panove bacha.Kdo videl jak vystreli pruzina ten ma jasno,kdo to jeste nevidel nebo to stahuje bez stahovaku je blazen.Kdysi jsem take nezkusene rozsrouboval tlumic,ale od VW Golf,mensi a byla to pecka jak prase,ani jsem se nestacil pos.at.Nedokazu si predstavit vylitnout pruzinu daleko vetsi treba z bava.Hodne stesti nebo poradnej vercajk.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Odpovědět