No já bych zas potřeboval ty označený modře (obr. http://leteckaposta.cz/309163864 )
Taky mě zajímá jestli už to někdo měnil?Rady,tipy?Neskotečně to vrže,ja to hrůůza musim s tim něco udělat,prostříkání nepomohlo..díkes
Jo to sem už měnil, docela to šlo....teda až potom co sem si vyrobil stahovák...na ten kulovej čep...cca700Kč stojí....a to integrální ramýnko nějak podobně cena...a to už tam jen nandáš a prošroubuješ.....jo a taky dej novej šroub.
taky se na ten cep chystam, ale neni cas. ted jsem to mel na zvedaku a injekcni jehlou jsem do prachovky natlacil olej. vrzani prestalo. nedelam si iluze, ze na dlouho, ale uz je 2 tydny klid
Stejnak mam ještě dotázek Teď sem pozorně sledoval to video,kde se názorně ukazuje jak to vymněnit..No ale postupně mi dochází že tam používa specialní stahováky na to aby vylisnul a zalisnul??Znamená to pro mě, že musim vyndat celou tu část, kde je to uložený vyndat ven abych to vylisnul??Nebo by to mohly jít jenom vyťukat jenom takhle pod autem?
ano jak říká jezour...jedině vylisovat....vyťukat rozhodně ne....na hliník nesmíš nikdy kladivem....chraň bůh to bys pak mohl rovnou koupit novou těhlici
Já si to myslel..To je v čoudu,nechce se mi vyndavat celá těhlice sakra..nemáte někdo doma ten stahovák,třeba po domácku vyrobenej?Nebo mi poraďtě a já ho zkusim udělat...přinejhorším pude hold těhlice ven