Caute chlapi,
este doplnim, ze to moje klepanie sa ozyva aj pri spomalovani zo zaradenou rychlostou. Mate nejaky napad co to moze byt? Dakujem Vam.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klepe motor
Caute chlapi, viete mi prosim poradit s tym klepkanim pri akceleracii? Ten stav sa pomaly zhorsuje, uz to klepe od nejakych 1800 do 3000 a nie vzdy, castokrat iba pri malej akceleracii alebo ak pri velkej tak len v nizsich otackach. Cital som si tu fora a vzhladom na to, ze je to pri akceleracii a pri ustalenej jazde a volnobehu to nerobi, tak som nasiel par moznych veci ktore to mozu robit, ale nevidim do toho, tak Vas prosim o nazor. Tu su moznosti ktore som nasiel ale prosim Vas o nazor.
- zotrvacnik
- "cidlo klepania" - nieco co nastavuje predstih zapalovania
- ...
motor taha uplne normalne, nic necuka, len pri akceleracii to robi jemne klepkave zvuky, nieco velmi podobne ako typickemu klepkaniu ked je podtoceny motor a snazi sa udrzat si otacky....alebo ked cuvate do kopca a date malo plynu a takmer vam to zdochne ale potom pustite spojku a dostane sa to do volnebehu....neviem presne charackterizovat ten zvuk ale toto mu je najpodobnejsie. Dakujem Vam.
- zotrvacnik
- "cidlo klepania" - nieco co nastavuje predstih zapalovania
- ...
motor taha uplne normalne, nic necuka, len pri akceleracii to robi jemne klepkave zvuky, nieco velmi podobne ako typickemu klepkaniu ked je podtoceny motor a snazi sa udrzat si otacky....alebo ked cuvate do kopca a date malo plynu a takmer vam to zdochne ale potom pustite spojku a dostane sa to do volnebehu....neviem presne charackterizovat ten zvuk ale toto mu je najpodobnejsie. Dakujem Vam.