Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
plovák (y?) v e39 530D
-
Dole v popisu máš napsáno:
Palivová nádrž plastová s čidlem levá 70L 1 07/2000 16146752365
pouze společně s
-- Snímač výšky hladiny pravý
Takže jsou tam dva. Pokud máš "velké" budíky (myslím s BC), tak je to tuším test 6, který tě ukáže levý, pravý a celkové množství. Mám pravý provák buď zaseklý, nebo dráty uhnilé. tak pravý hlásí blbosti, bohužel celý systém je závislý na tom pravém (asi je braný jako ten důležitější, potože je u čerpadla), takže i když mi levý ukazuje 31 l, tak mám "prázndnou nádrž i když je plná, nebo naopak mi ukazuje půlku, když jsem na suchu....
Palivová nádrž plastová s čidlem levá 70L 1 07/2000 16146752365
pouze společně s
-- Snímač výšky hladiny pravý
Takže jsou tam dva. Pokud máš "velké" budíky (myslím s BC), tak je to tuším test 6, který tě ukáže levý, pravý a celkové množství. Mám pravý provák buď zaseklý, nebo dráty uhnilé. tak pravý hlásí blbosti, bohužel celý systém je závislý na tom pravém (asi je braný jako ten důležitější, potože je u čerpadla), takže i když mi levý ukazuje 31 l, tak mám "prázndnou nádrž i když je plná, nebo naopak mi ukazuje půlku, když jsem na suchu....
Může to být i ten druhý. Pokud ti při plné nádrži ukazuje půlku bude to ten za řidičem. test číslo 6: podrž tlačítko na vyvolání BC na přístrojích delší dobu a naskočí tě tam skryté menu. mezi menu procházíš levým tlačítkem "vstup" do menu je levým (nulování počítadla). Pokud je máš zamčené, předpokládám, že ano, musíš levým zadat dvojmístný součet posledních 7 číslic VIN.