Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Síla E39 528i vs Fabie RS
Zdravím
S kamarádem jsme včera na pivku řešili, jaký mám točivý moment na 528i...!Já se pak díval do techničáku a nenšel jsem to tam. Trochu mě popudil tím, že by mě nejspíše "pojel" ve své fábii RS při startu z místa( nevím co mu v tom tulče za srdce-je to nafta...rok výroby je 2004). Tak se chci zeptat, jak to je s tou sílou u mě a kdyby došlo k měření sil, jestli mám šanci vyhrát!:) Díky...
S kamarádem jsme včera na pivku řešili, jaký mám točivý moment na 528i...!Já se pak díval do techničáku a nenšel jsem to tam. Trochu mě popudil tím, že by mě nejspíše "pojel" ve své fábii RS při startu z místa( nevím co mu v tom tulče za srdce-je to nafta...rok výroby je 2004). Tak se chci zeptat, jak to je s tou sílou u mě a kdyby došlo k měření sil, jestli mám šanci vyhrát!:) Díky...
-
- soukupadam
- soukupadam
Já si dokonce myslím , že by jsi podělal i novou Fabii!
Kamarád to má , už několikrát jsem se díval na videa co jsou na Youtube , protože mu chci dokázat,že mu chlapci natrhnu řiť i s mou 523i
!!
Prostě když na ní dám plecháče, tak je to brko a já si to video natočím a dokážu tady všem že ho nasekám a může se jít vy*rat s károu za 500litrů
!!
Prostě se toho neboj , 96kw fabii natrhneš jak nic jak to mužete srovnavat ..
I kdyby ti dal na 1čku , jak daš za 2 nemá šanci takže se tady o těch zasraných škodovkách učmuděných ani nebavte
!!
Kamarád to má , už několikrát jsem se díval na videa co jsou na Youtube , protože mu chci dokázat,že mu chlapci natrhnu řiť i s mou 523i

Prostě když na ní dám plecháče, tak je to brko a já si to video natočím a dokážu tady všem že ho nasekám a může se jít vy*rat s károu za 500litrů

Prostě se toho neboj , 96kw fabii natrhneš jak nic jak to mužete srovnavat ..
I kdyby ti dal na 1čku , jak daš za 2 nemá šanci takže se tady o těch zasraných škodovkách učmuděných ani nebavte

- soukupadam
Je to už skoro dva roky,co jsme se s kamarádem vsadili jestli mě pojede, já X5 4,4i v sérii a on s X5 3,0d facelift s brutálním chipem
. Takhle nějak to dopadlo.
http://www.youtube.com/watch?v=EJn3jPRUyFQ

http://www.youtube.com/watch?v=EJn3jPRUyFQ
- soukupadam
E30STORM píše:Jasnéé..mě prostě jen dokáže nasrat,jak mi někdo řekne že mě udělá s nějakou posranou RS , je to obyčejné auto kterému říkají ,,sporťák,,.
Však tam není místo ani na nohy natož pro pořádného chlapa který si chce zajezdit trošku!
na to dali dozadu kotouče a tím ta sportovní úprava skončila