Zdravim, vopred sa ospravedlnujem ak to davam do zleho vlakna ale chcel by som sa spytat ci je niekto z Prahy alebo z blizkeho okolia co by mi mohol ist pozriet jednu e34 kedze som z Trnavy Prahu mam cca 350km (viem nieje to daleko ) ale nechce sa mi prehnat zbytocne mal by niekto cas sa ist na to auto pozriet aspon ako tak ? vopred dakujem ak sa niekto najde
Konkretne sa jedna o toto auto: http://www.cars.cz/xchanger/custom/auto ... ka/cd2.jsp na foto vyzera dost dobre a malo by mat servisnu knizku a byt po 1. majitelovy
No...tak vypada celkem zachovale...ale zrucny ruce klempire a lakyrnika zvladnou hodne...zajimalo by me totiz, jakto, ze rok vyroby 1994 ma predface predni masku (uzke ledviny)...tady bych cuchal nejakou zradu, protoze 94 uz je par let po faceliftu...
úzké ledviny selámaly na ostetních modelech v polovině 94 V8 měly už ohodně dřív, ale ostatní postupně v 94. Kdyby to někdo zbořil tak tam bude spíš cpát široký, aby to opticky omladil.
siroke ladviny dostali V8mi v 92 tusim zaroven s prvym FL a to spetakmi v tvare e36 a to bolo konkretne v 9/92. Az niekedy na jesen, obvykle po celozavodnej dovolenke sa robi FL aj novy model, sa zacali robit vsetky verzie , nie len V8mi so sirokymi ladvinkami.