Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34-chcipne pri dupnuti na plyn
Menil si palivovy filter? Ak nie skus ho vymenit, neuskodis mu, a moze robit aj problemy, je to jedna z najlacnejsich alternativ.
Inak robi to len na studenom alebo len na zohriatom motore alebo hocikedy? Vaha vzduchu robi kolkokrat psie kusy, ze by neveril clovek ze je to sposobene nou. Tu je moznosti vela.
Inak robi to len na studenom alebo len na zohriatom motore alebo hocikedy? Vaha vzduchu robi kolkokrat psie kusy, ze by neveril clovek ze je to sposobene nou. Tu je moznosti vela.
A ked si odpojil vahu, nastala nejaka zmena alebo nie? Ak nenastala, vaha moze byt total mrtva, nedava ziadne udaje. Ide na default mapu. Spotreba je OK? Lebo v pripade zlej vahy sa zdviha aj spotreba. A ked to prestane ist tak urcite prestava svtrekovat palivo, je to akoby dochadzal benzin? Moze byt zanesena sviecka ze neodpali, vela benzinu. Ak je dobra spotreba, toto sa moze ale vylucit. Dym nedymi ani pri starte ani pocas jazdy nic?
Ono ten motor je este relativne jednoduchy na problem preto by to nemal byt problem vyriesit. Ked to zacne skapinat, vypnes motor a startuje hned alebo nemoze nastartovat dlhsie? Skusil by som cerpadlo palivove ci tolko tlaci, ak tlaci, vybrat hadicku pri vstrekoch aby sa bordel v trubkach vylucil, ostali by iba vstreky. Ak by bol cely palivovy system v poriadku, siel by som po privode vzduchu, ta vaha, pripadne skusil pozriet skrtiacu klapku ci sa dobre otvara. Ak by bolo toto vsetko OK, trebalo by streknut ku vstrekom nieco na startovanie, ci sa chyti lepsie ci tam neni nejaka diera. Mozno potom pozriet kompresiu, za tepla, ak to teda robi len na teplom motore. Alebo medzi poslednymi RJ skusit vymenit.
Ono ten motor je este relativne jednoduchy na problem preto by to nemal byt problem vyriesit. Ked to zacne skapinat, vypnes motor a startuje hned alebo nemoze nastartovat dlhsie? Skusil by som cerpadlo palivove ci tolko tlaci, ak tlaci, vybrat hadicku pri vstrekoch aby sa bordel v trubkach vylucil, ostali by iba vstreky. Ak by bol cely palivovy system v poriadku, siel by som po privode vzduchu, ta vaha, pripadne skusil pozriet skrtiacu klapku ci sa dobre otvara. Ak by bolo toto vsetko OK, trebalo by streknut ku vstrekom nieco na startovanie, ci sa chyti lepsie ci tam neni nejaka diera. Mozno potom pozriet kompresiu, za tepla, ak to teda robi len na teplom motore. Alebo medzi poslednymi RJ skusit vymenit.
kdyz sem odpojil vahu,chvili se mi zdalo,ze to je lepsi,ale ne. No zda se mi,ze se spotreba zvysila,ale ne o moc.Z vyfuku to kouri jen nekdy. Jo,proste jedu,slapnu vic na plyn,ale auto nejede.proste se jak kdyby pridusi a dneska 2x mi o zdechlo.proste prestal jit benzin.sam od sebe.normalne za jizdy.pak uz to nic nedela,muzes slapat na plyn,podrazovat,ale nic to nedela.proste jak zastavis,tak to chcipne. No kdyz sem vytahl svicky tak byly cerny.myslis ze by to mohl delat ucpanej vyfuk?popr. kat.? ale zas mi nejde do hlavy proc by to delalo jen za tepla.
A sviecky si menil ci nie?
Ta vaha ono ked to dobre chvilu islo, neslo by to rovnako tu chvilu dobre aj s vahou proste ze nedava ziadne udaje? Ked su cierna sviecky, malo by to byt nedokonale spalovanie, vela paliva alebo naopak malo. Ak sa ti ale spotreba zvysila, tipol by som to na vela paliva. Takto od PC tazko radit, treba zacat skusat a odstranovat mozne problemy ako som vyssie napisal.
Skus len tak zo srandy este odpojit aj lambdu, ma steker niekde nad prevodovkou od vodica, niekde v tych miestach, aj ked to si nemyslim. Ale takto je mozne vselico.
Ta vaha ono ked to dobre chvilu islo, neslo by to rovnako tu chvilu dobre aj s vahou proste ze nedava ziadne udaje? Ked su cierna sviecky, malo by to byt nedokonale spalovanie, vela paliva alebo naopak malo. Ak sa ti ale spotreba zvysila, tipol by som to na vela paliva. Takto od PC tazko radit, treba zacat skusat a odstranovat mozne problemy ako som vyssie napisal.
Skus len tak zo srandy este odpojit aj lambdu, ma steker niekde nad prevodovkou od vodica, niekde v tych miestach, aj ked to si nemyslim. Ale takto je mozne vselico.
Predpokladam ze vzduchovy filter ste tiez menili. Skrtiaca klapka je teda volna bez usadenin bezrpoblemov sa otaca a nezadrhava sa. Niecim proste musite zacat, bud vzduchovou alebo palivovou sustavou. A ked ste mal dole sviecky, mohli ste zmerat aj tu kompresiu na teplom motore. Ale niekde treba zacat, takto je to len trafanie od PC
S tymto si uz nie som uplne isty, odvzdusnovak tam rozhodne je ale su tam vypary z benzinu, ktore byvaju vyvedene do sania, aspon niektore modely o tak maju, neviem ci uz aj M50ka to tak ma.
Cize ked das dole hadicku pri vstrekoch, zacnu ist z nej bublinky? Ak ano, jednoznacne niekde nasava vzduch, potrubie je bez uniku tade sa vzduch nemoze dostavat? Ak nie tak ma este napadlo napr to, v e34kach je zevraj strasne haklive sitko na pal cerpadle, zvykne sa upchat, skus zo srandy ho vybrat a bud tam dat druhe alebo chvilu ist bez neho. Toto by mohlo vysvetlovat tie bubliny a robi to ked sa zohreje cerpadlo aj palivo v nadrzi.
Cize ked das dole hadicku pri vstrekoch, zacnu ist z nej bublinky? Ak ano, jednoznacne niekde nasava vzduch, potrubie je bez uniku tade sa vzduch nemoze dostavat? Ak nie tak ma este napadlo napr to, v e34kach je zevraj strasne haklive sitko na pal cerpadle, zvykne sa upchat, skus zo srandy ho vybrat a bud tam dat druhe alebo chvilu ist bez neho. Toto by mohlo vysvetlovat tie bubliny a robi to ked sa zohreje cerpadlo aj palivo v nadrzi.
To je zaujmave prave tie sitka na cerpadlach zvycajne su upchate, su totiz velmi jemne, ak ste ale vymenil za take co ma naozaj dobry tlak a naozaj dobre sitko, tu moze aj nepatrny problem znamenat pricinu, tak toho vela neostava. Kedze v hadicke od paliva ku liste by ziadne bublinky nemali byt a ako vy vravite su tam pri startovani, tam by mal ist suvisly tok paliva, tak skuste sa zapocuvat ci cerpadlo naozaj aj pred startovani trochu bzuci, tie bublinky am proste nemaju co robit, a treba hladat chybú v palivovej sustave. Ale najlepsie by bolo skocit za mechanikom co sa do toho naozaj rozumie, tu uz sa od PC da tazko radit.
tak vcera sem vymenil i listu se vstrikama a zdalo se mi to dnes lepsi ...ale pak sem si vsiml,ze sem jezdil s odpojenou vahou vzduchu ...takze zitra az zas pojedu uvidim,jestli to bude zas delat bordel,kdyz sem vahu zapojil,nebo ne ...a co se mi dnes zdalo,bylo,ze kdyz zatacim doleva,tak se to pridusi ...az najedu zas na rovinku,vystreli to. benzin tam je.
To cidlo je vyhrev skrtiacej klapky a sania, vyhoda v zime, kvoli mensej spotrebe. To nechat zapojene.
Co sa tyka listy vstrekovacej, ak sa vymenila a spravilo to co i len raz mierne tak problem stale je. Vaha vzduchu by to mohla sposobovat trebalo jo skontrolovat ako som najprv pisal, ak je odpojena a nerobi to ide na default mapu s bohatsou zmesou, ak sa pripoji, hadze chybne udaje a blbne to. Ale urcite by neblba pri zakrute a na rovinke nie, cize to moze mat vplyv na to naozaj benzin v nadrzi. Je naozaj druhe cerpadlo co ste daval 100% funkcne a so super cistym sitkom? A nejakeho mechanika v okoli nemate poriadneho? Takto je to dost o tipovani od PC.
Co sa tyka listy vstrekovacej, ak sa vymenila a spravilo to co i len raz mierne tak problem stale je. Vaha vzduchu by to mohla sposobovat trebalo jo skontrolovat ako som najprv pisal, ak je odpojena a nerobi to ide na default mapu s bohatsou zmesou, ak sa pripoji, hadze chybne udaje a blbne to. Ale urcite by neblba pri zakrute a na rovinke nie, cize to moze mat vplyv na to naozaj benzin v nadrzi. Je naozaj druhe cerpadlo co ste daval 100% funkcne a so super cistym sitkom? A nejakeho mechanika v okoli nemate poriadneho? Takto je to dost o tipovani od PC.
toz,mechanik by byl,ale nechce se mi davat penize za neco,co muzu zvladnout sam.taky sem studoval mechanika,s hodne mechanikama uz sem se bavil a taky z toho nechapou.taky by museli hledat,stejne jako ja. cerpadlo je z 525i, v tom aute to fungovalo normalne,takze by nemel byt problem.benzin tam je a ikdyz sem nedavno trochu netrefil rezervu(dojel sem az nadoraz),tak mi to nedelalo.a to tam bylo treba par deci. a na plnou nadrz ted nemam penize.
No ide o to aby ste vylucil jednu zo sustav bud palivovu alebo vzduchovu a zameral sa na jednu. Ak ste pisali sli ste s odpojenou vahou a nerobilo to, mozno davalo bohatsiu zmes, talktiez ak ste pisal ze v tej trubke ku vstrekom su bublinky pri startovani, tak cerpadlo slabo tlaci alebo upchaty filter alebo to sitko, tu uz treba jedine skusat a ist postupne. Viac poradit neviem.