m.deejay píše:Jestli je bok auta lakovaný neznamená, že auto bylo bouraný - speciálně v Itálii, kde jsou dost auta poškrábaný a s oděrkama. Tak se to dalo prostě do laku, protože by to asi jinak na prodej moc dobře nevypadalo...cena je normální, šlo to vše dolů a jestli to bylo poškrábaný, tak nákup byl zajímavý pro další prodej...já do Itálie jezdil, takže vím o čem píšu...
..ještě k tomu laku - jak jsem už psal. Byly lakovaný oba boky, ale bylo vidět, že už to tak nějakou dobu jezdilo. Mám takovou úvahu, že kdyby to bylo uplně čerstvě lakovaný, vyděsilo by mě to více, protože by to vypadalo, že to bylo nějak bouchlý a někdo se toho zbavuje. Takhle to bylo nalakovaný, a už i na tom nalakovanym se nějakou dobu jezdilo. Hlavně je to opotřebovaný rovnoměrně..
A co by mě ještě HODNĚ ZAJMALO... Když jsme byli na projíždce, na displayi mezi budíky se oranžově rozsvítila ikona auta a někde u zadu šipečka nahoru a dolu-(už si přesně nepamatuju konkrétně). Prodejce mi na to sdělil, že se jedná o automatické dorovnání zadní nápravy při zatížení-že to BMW tak má. Ale říkám si, proč o tom informuje palubní počítač, a proč oranžově, když veškeré "informativní info" zobrazuje červeně?-jestli se nepletu.... Nemůže se jednat o závadu?..
Jinak moc díky az obsáhlé rady a zkušenosti!...