Zdravím klubáci!
Chtěl jsem se zeptat, jaká autobaterie by měla být v 528i (1996)(velikost...ampéry a tady takové ty věci...v elektrice se nevyznám, tak tomu nerozumím) a jestli by jste mi někdo mohli doporučit přímo nějaký konkrétní model...poslat odkaz. Díky za rady...
jestli chceš dobře poradit tak šáhni hlouběji do peněženky a kup si modrou vartu 70Ah-90Ah
budeš mít na dlouho klid a startovat to bude nezkutečně
když koupíš starline či něco jinýho tak to taky bude startovat, ale varta v -20°C točí jak při + 20°C to ostatní neumí
až budeš porovnávat koukej na startovací proud čím je číslo větší tím je baterka lepší
značkový výrobci tam maj pravdu, No-name tam maj bludy tak nevěř všemu co píšou v letáku s nápisem akce sleva
beny-maser píše:jestli chceš dobře poradit tak šáhni hlouběji do peněženky a kup si modrou vartu 70Ah-90Ah budeš mít na dlouho klid a startovat to bude nezkutečně když koupíš starline či něco jinýho tak to taky bude startovat, ale varta v -20°C točí jak při + 20°C to ostatní neumí
Hele hlouběji do kapsy je kolik?já tu modrou (asi) našel zhruba za 2500kč...přímo u varty...
540david píše:nějak ten konfigurátor nefunguje. Mohu poprosit o radu na 540i E39? Dík
Mně to funguje skvěle a na moji e60 525dA 130kW stoji nejlepsi Varta jen 3800 (v obchode mi nedavno nabizeli stejnou za 5tis) a Varta Dynamic (rozumny stred cena/vykon) jen 2600...parada. diky za tip...